Fiica Luminiţei Iordache e în tandreţuri cu băiatul lui Mardarasevici

În Iaşi există o tumultoasă viaţă mondenă, prea puţin cunoscută publicului larg. Are şi Iaşul viaţa sa de noapte, cu tineri de bani gata care populează cluburile de fiţe. Dar nu despre petrecerile nocturne vom vorbi acum, ci despre unul din cele mai interesante cupluri de tineri, mai ales datorită numelor de familie pe care le poartă: Ştefana Iordache şi Octavian Mardarasevici. Ea este fiica fostei deputate UNPR, Luminiţa Iordache, el este feciorul cunoscutului om de afaceri Gabriel Mardarasevici.

octav si stefana (1)

Cooptat într-o afacere imobiliară
Pe paginile de Facebook ale celor doi există zeci de poze ce-i înfăţişează în ipostaze tandre, în cluburi, la plimbare, în vacanţe. Şi-au mărturisit public relaţia, ceea ce nu-i un lucru rău. Sunt tineri, frumoşi, educaţi, dar şi cu ceva parale prin buzunare. Octavian e fiul lui Gabriel Mardarasevici, cel care şi-a clădit o avere de milioane de euro în industria IT. Dar şi junele Octavian şi-a făcut intrarea în rândul oamenilor de afaceri din Iaşi. Astfel, anul trecut, tatăl său a a cerut Primăriei eliberarea unei autorizaţii de construire pentru un cartier de vile în zona Galata. Potrivit proiectului, se vor construi nu mai puţin de 39 de imobile pe o suprafaţă de aproximativ 7,5 hectare de teren. Vara trecută, contactat de presa locală, Gabriel Mardarasevici a afirmat că, deşi el este titularul din acte, de această afacere se va ocupa copiii săi.

octav si stefana (5)Perioadă tulbure
De partea cealaltă, mama Ştefanei trece printr-o perioadă mai puţin fastă. Luminiţa Iordache a ieşit din prim planul vieţii publice în 2012 când nu a reuşit să-şi reînnoiască mandatul de deputat. Mai mult, la începutul acestui an, Luminiţa Iordache a fost trimisă în judecată de către procurorii Parchetului instanţei supreme fiind acuzată de conflict de interese. Mai exact, procurorii o acuză că în perioada februarie 2009-2012, Luminiţa Iordache şi-ar fi angajat fiica la cabinetul său parlamentar. Fiica Luminiţei Iordache ar fi obţinut astfel 18.763 de lei, sumă plătită din bugetul Camerei Deputaţilor. Acum nu ştim exact despre care fiică este vorbă, că Luminiţa Iordache are două fete. Dar, în fine, problemele părinţilor n-ar trebui să afecteze viaţa de cuplu a celor doi tineri.

1 comentariu

Lasa comentariu
  1. baby

    a doua fiica e ioana ;la fel de frumoasa si desteapta si de ea este indragostit pana peste cap robert radeanu ,fiul lui costel radeanu
    ca sa vezi ce inseamna sa ai fete frumoase .cuminti si destepte
    bravo lor , nu lu ma-sa si tat -su

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *