Finul preşedintelui Băsescu cântă la „Casa Vânătorului”, la sfârşitul lunii ianuarie

Taxi

Taxi

Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, a fost căsătorit timp de patru ani cu vedeta de la Realitatea TV, Melania Medeleanu, şi l-a avut ca naş de cununie pe nimeni altul decât Traiaaaaaaan Băsescu!

Finul preşedintelui Traian Băsescu, e vorba de nu mai puţin celebrul Dan Teodorescu, de la trupa Taxi, va oferi ieşenilor un spectacol de zile mari în restaurantul din Dealul Copoului, Hunter’s Pub (Parcul Expoziţiei), locaţia fiind cunoscută mai ales după denumirea de „Casa Vânătorului”. Concertul va avea loc vineri, 28 ianuarie 2011, începând cu orele 21.00. Până în momentul de faţă, toate biletele şi invitaţiile puse la dispoziţia celor interesaţi au fost epuizate în totalitate.

Vocalistul de la Taxi a devenit extrem de cunoscut nu numai calităţilor sale artistice , dar şi după căsătoria cu frumoasa prezentatoare a postului de televiziune Realitatea TV, Melania Medeleanu. Mai precis, la nunta ca în poveşti, naşii cei mari ai mirelui şi miresei au fost nimeni alţii decît actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, împreună cu soţia sa Maria Băsescu. Pe atunci, Băsescu era primarul general al Capitalei şi a ţinut morţiş să le fie naş de cununie celor doi tineri. Dar iată că, după numai patru ani de căsnicie, mai precis în octombrie 2006, mariajul lui Teodorescu cu frumoasa Melania s-a încheiat definitiv.

Să fie de vină statutul de vedetă a ambilor soţi? Cert este că naşul Băsescu nu a avut mână bună. Cu alte cuvinte nu le-a purtat noroc celor doi. Surse demne de încredere din presa naţională au susţinut, la vremea respectivă, că motivul separării celor doi tineri ar fi fost escapadele vedetei de la Realitatea TV, surprinsă deseori în compania fostei mari glorii a handbalului românesc, Vasile Stîngă, în vîrstă de  54 de ani, în prezent un prosper om de afaceri care învârte miliarde de lei. De altfel, la puţin timp după separarea cuplului Teodorescu – Medeleanu, afaceristul Vasile Stângă a dat şi el divorţ de soţia sa, Ecaterina, fostă baschetbalistă, după mai bine de 25 de ani de căsnicie. Motivul principal al divorţului lui Stîngă a fost, evident, frumoasa prezentatoare a Realităţii TV, Melania Medeleanu…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *