Fiţă de Niţă. Cătălin Botezatu şi Dan Niţă, relaxându-se pe prispă la vecina Gaga

Acum câteva zile, la marginea Iaşului, mai mulţi membri ai cultului monden de fiţa a şaptea au participat la un ritual de botez oficiat în apele piscinei Le Gaga, cel mai nou lăcaş al spiritualităţii de club. O sumedenie de fratelli şi-au făcut jurăminte de credinţă şi au contribuit cu donaţii consemnate în note de plată babane. Invitat special a fost pastorul Cătălin Botezatu, care l-a spovedit discret pe Dan Niţă, primarul comunei Miroslava.

Dan Niţă: Bine aţi venit, domnu’ Cătălin. Poftiţi, dacă vreţi să fiţi bine văzut de domnişoare, luaţi loc lângă mine, eu sunt şefu’ pe aicea, Dan Niţă mă numesc.
Cătălin Botezatu: Bună seara, domnule Niţă. Îmi place cum aţi curăţat piscina, luaţi de aici douăzeci de euro şi făceţi-vă de cap în seara asta.

Pardon, eu sunt primarul Miroslavei. E adevărat, ştiu să înot în ape tulburi, dar de curăţat n-am curăţat pe nimeni, nici măcar gunoaiele din comună. Eu v-am pregătit nişte pâine şi sare, ca pentru musafirii de vază ai plaiurilor noastre.
Dacă n-are un conţinut redus de glucide, grâu integral şi seminţe de in, poţi lua pâinea asta şi s-o dai la porci. Nu vezi ce siluetă de bamboo am? Dom’ primar, mai bine prezintă-mi câteva frumuseţi de prin comuna matale.

Ehei, am mai multe, dar doar câteva produc bani frumuşei. Uite, am o mândreţe de fătucă, Delphi o cheamă, de vreo câţiva ani mă scoate din foame cu paralele pe care le dă la buget.
Dacă e burlăciţă, te rog să-mi dai numărul ei de telefon. Auzi, tataie, dar matale de ce ai venit aşa înţepenit în costum şi cravată? Nu ştiai că deschidem aici o piscină de fiţe?

Eh, ştii cum e, te mai văd babele, te mai discută satul. Trebuie să păstrez eticheta.
Păi, văd, o ţii la vedere, dar degeaba te lauzi cu ea. E un amărât de Armani din ’78. De unde-l ai?

Eh, la noi în comună mai vin cetăţeni din diaspora în fiecare august şi mai trec pe la primărie să-şi facă tot felul de acte, mai lasă câte o scrisoare deschisă pentru politicieni, chestii din astea. Unul a fost mai amabil şi mi l-a făcut cadou pentru că l-am rezolvat rapid c-o ştampilă.
Lasă că o să vin la toamnă la o preselecţie de modele şi o să-ţi aduc nişte ţoale ca lumea. La talia matale de primar, meriţi ceva mai bun decât o cămaşă făcută la Braiconf.

Ei, acum, ca să fiu sincer cu tine, Cătăline, am şifonierul plin de straie de lux. Dar cum era să vin cu smokingu’ luat astă vară la Milano, când prin preajmă sunt atâţia politicieni în geacă şi blugi? Avem şi noi un dress cod pentru prostime, că altfel ne iau sătenii în furcă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *