“Fiul” lui Ion Iliescu s-a insurat la 60 de ani! Mireasa lui e una dintre surorile “Gemete”, cu 34 de ani mai tânără!

Din fosta concurenta a unui show TV, Laura, una din asa numitele “surori Gemete” a ajuns “doamna ambasador”. Laura l-a luat de sot pe Bujor Sion, reprezentantul Romaniei in Filipine!

 

Prezenta constanta in showbizul romanesc, Laura Maria Iordache, in varsta de 26 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a participat la show-ul TV “Next Top Model”. Usa celebritatii i-a fost deschisa,astfel ca in 2014 s-a combinat cu un barbat cu 35 de ani mai batran ca ea, nimeni altul decat “copilul de suflet” al fostului presedinte Ion Iliescu, Bujor Sion.

Bujor Sion a fost insurat cu mama Ioanei Marinescu

Bujor Sion a fost insurat cu mama Ioanei Marinescu

Acesta iesise dintr-o casnicie de 20 de ani cu actrita Ioana Pavelescu, mama Mariei Marinescu, el fiind practic cel care a crescut-o pe aceasta. Demnitar al statului dupa Revolutie, Bujor-Sion a prins un post de ambasador al Romanie in Filipine, iar dupa ce Laura a spus “Da” intr-un decor feeric, a devenit si ea “Doamna ambasador”, la sfarsitul anului trecut.

Laura a devenit din top-model

Laura a devenit din top-model „doamna ambasador”

 

Ce mai conteaza diferenta de varsta, daca pozitia sociala primeaza, mai ales ca se spune ca “doamna ambasador” ar fi si insarcinata!

Ascensiunea ei rapida in lumea buna este in mod cert legata, ca si in cazul surorii sale Cristina Alexandra, de show-ul lui Catalin Botezatu.

„Surorile Gemete” s-au distrat de minune in Filipine

Acesta a devenit practic rampa de lansare pentru cele doua, botezate “surorile Gemete”. In timp ce Laura ii intra in gratii lui Bujor Sion, Cristina punea mana pe Rani Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, unul din cei mai bogati romani. Reputatia acestuia de crai era de necontestat, avand in vedere relatiile cu o serie de dive din show-biz, precum Andreea Mantea, Tania Budi sau Daiana Anghel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *