Elena Udrea ştie: Băsescu e mai tare la 60 ca alţii la 30!

Tare ne-am mai bucurat, zilele trecute, când am aflat că e ziua preşedintelui Traian Băsescu. Pentru a-i aduce un omagiu la cele 62 de primăveri, ne-am pus costumul de sărbătoare, am arborat steagul tricolor pe balcon şi am ieşit în Piaţa Unirii cu un şomoiog de ziare aprins, în speanţa că s-or mai alătura şi alţii să ne ajute cu flacăra democraţiei. Din păcate, singurele care s-au adunat în jurul nostru au fost o patrulă de jandarmi şi una de poliţişti locali, care ne-au pus repede la pământ, de teamă să nu iscăm cine ştie ce catastrofă de incendiu. Ne-au dat cu greu drumul, după ce i-am convins că gestul nostru a fost unul de simplă simpatie față de şeful statului, asemănător lui Mihai Neamţu şi altor puberi exaltaţi atunci când strigau de la geamuri în vara anului trecut, după referendum. Traian_Basescu_Elena_UdreaIar dacă pe ei nu i-a băgat nimeni la zdup, nu ne-au băgat nici pe noi, aşa că am scăpat doar cu amenda pentru masturbarea – sau era perturbarea?! – ordinii publice.

Ne-am dus supăraţi acasă, ne-am aşezat în faţa televizoarelor şi ne-a sărit iarăşi inima-n sus de bucurie, atunci când am văzut urările şi cadourile care au început să curgă la adresa şefului cel mare de la Cotroceni: Ponta i-a trimis un buchet de crini, Dragnea – unul de trandafiri, iar Năstase i-a urat… ce i-a urat şi Băsescu lui, adică viaţă lungă la pârnaie.

Cireaşa de pe tortul aniversar a venit însă de la blonda Elena Udrea. Nu a ieşit din tort, aşa cum ne-am fi dorit, dar i-a transmis lui Trăienel nişte urări de i-au mers, credem, direct la sufleţel. Trecând peste alegerile de anul viitor, unde am înţeles că Băse moare, dar nu se predă, şi că tot el va desemna urmaşul, Udrea ne-a mai dezvăluit ceva. Anume, că Traian Băsescu „e mai tenace şi mai vivace chiar decât politicieni de 30-40 de ani”! Iar dacă Ion Iliescu declara, la 75 de ani, că se simte ca la 45, aşa şi Trăienică al nostru, care e mai verde la 60 ca alţii la 30. Asta la implementatul reformelor, se înţelege. Că nu ştie nimeni mai bine decât Elena Udrea, la câte platouri de fursecuri şi prăjituri i-a dus la Cotroceni, în nopţile lungi de nesomn şi de luptă cu anticorupţia…

Verde-nbăţoşat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *