Flashmob patriotic, la Râpa Galbenă

Au spus că vor fi 300, au venit 85 şi… tot ne-au impresionat cu iniţiativa lor patriotică.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, studenţii de la Asociaţia Tinerilor Români din Afara Graniţelor, în parteneriat cu Organizaţia Studenţilor la Studii Europene Iaşi (O.S.S.E.I.), Asociaţia Studenţilor Francofoni Iaşi (ASFI), Asociaţia Studenţilor Europeni Iaşi (AEGEE), Board of European Students of Technology (BEST), şi-au propus realizarea unui flashmob, la Râpa Galbenă, care să formeze Tricolorul.

Din păcate, cei aproximativ 85 de tineri nu s-au documentat foarte bine înainte de a-şi arăta solidaritatea şi patriotismul, întrucât, ca orice joc, şi aici sunt reguli bine stabilite.

În primul rând, scenariul trebuia învăţat de acasă, fără a sta jumătate de oră, în văzul spectatorilor şi fără a face tămbălău legat de organizare, aşa cum au făcut cei de la ATRAG.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Consultând una din regulile flashmob-ului, protestatarii “Trebuie să formeze impresia că participanţii nu se cunosc şi, înainte de acţiune, să nu afişeze că se pregătesc să facă ceva neobişnuit”, lucru inexistent la manifestarea de la Iaşi.

Însă, lăsând deoparte toate aceste mici subtilităţi, iniţiativa studenţilor a fost una motivantă şi demnă de apreciat pentru tinerii României de astăzi. Aşa că: “Trăiască, trăiască, trăiască şi-nflorească, Moldova, Ardealul şi Ţara Românească!”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *