Tratamente pentru sezonul rece

Pentru că vin sărbătorile de iarnă, meriți să fii frumoasă, să fii strălucitoare  și să te simți cât mai bine în pielea ta. Timpul nu are deloc răbdare cu noi, și oricât ne-am dori să ne păstrăm frumusețea pururea tânără, nu putem opri semnele trecerii timpului însă le putem amâna.

De aceea, Silhouette vine în întâmpinarea ta cu un pachet facial ce ne pregătește tenul pentru sezonul rece, o hidratare, ce păstrează filmul hidrolipidic la suprafața pielii în parametri normali. Apoi intervenim cu un lifting, ce stimulează natural fibrele de colagen și elastină pentru a reda fermitatea tenului dumneavoastră, astfel obținem o piele bine hidratată și tonifiată.

Fiind sfârșit de an, cu siguranță meriți să te relaxezi, să te deconectezi de stresul cotidian ce se abate asupra ta zilnic. Alegerea cea mai bună este Silhouette, care îți oferă un pachet de relaxare ce constă în microsaună efectuată la capsula Feng Shui și un masaj al întregului corp, care are ca scop relaxarea musculară și generarea unei stări generale bune.

Aceste tratamente sunt efectuate de profesioniști într-o ambianță plăcută cu produse profesionale astfel ca tu să te simți minunat.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *