Fosta prezentatoare de la Pro TV Iaşi, Oana Andoni, va naşte o fetiţă

Oana Andoni

Oana Andoni

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de pe la televiziunile din Capitală, Oana Andoni, a renunţat pentru o perioadă de timp la cariera profesională pentru  a-şi creşte copilul. Ieşeanca a intrat în această săptămână în concediu prenatal deoarece se pregăteşte să nască o fetiţă. Fericitul eveniment va avea loc, ne spun surse apropiate, peste câteva săptămâni

„Sper ca, în curând să pot comunica oamenilor cea mai importantă ştire din viaţa mea, aceea că am născut un copil sănătos”, le-a spus jurnaliştilor viitoarea mămică, însărcinată în 36 de săptămâni.

Oana lucrează din anul 2000 la Ştirile Pro TV. Început carierei a fost la Iaşi, la staţia locală, care a fost pentru ea o şcoală foarte bună, după care a plecat la Bucureşti, fiind mereu atrasă de mirajul Capitalei.

„La Iaşi trebuia să fac de toate: teren, montaj, prezentare, live. Pot considera că perioada petrecută acolo a fost un adevărat curs de specializare”, mai susţine crainica.

Oana este căsătorită de mai bine de patru ani cu omul de afaceri Cătălin Stoica, cel care i-a oferit în timpul concediului de odihnă mai multe vacanţe de vis în paradisul Bora-Bora ori Hawai, dar şi în excentricul Hollywood şi luxosul Beverly Hills.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *