Bucuria copilăriei – Elena

Elena-Patrunsu

Elena Patrunsu

Baloane de săpun, pufuleţi, desene pe asfalt, macaua şi şeptica. Cele mai frumoase amintiri ale copilăriei prind viaţă o dată pe an de Ziua Copilului. Cea mai mică dintre fetele din seria „Joie d’ete”, marchează perfect acest eveniment, tocmai datorită trăsăturilor sale de… păpuşică. Elena Pătrunsu, la cei 16 ani neîmpliniţi, recunoaşte că încă mai urmăreşte desene animate în compania surioarei sale mai mici. Deşi este mai copilăroasă, Elena a câştigat primul său concurs de modelling, la liceul la care învaţă („Vasile Alecsandri”), Miss Boboc.

„Câştigarea competiţiei a fost ca o rampă de lansare pentru că, prin intermediul concursului, am ajuns la agenţia de manechine a Alinei”, spune tânăra ieşeancă.

Fire romantică şi visătoare, Alina este îndrăgostită de filmul „Frumoasa şi Bestia”, pentru care are o consideraţie specială.

„Filmul, în principiu, arată dragostea adevărată. Îmi place pentru faptul că nu s-a îndrăgostit de trăsăturile sale fizice, ci de latura sa interioară”, mărturiseşte Elena.

Pe viitor, îşi doreşte foarte mult să viziteze California. Plaja Malibu şi oraşul Los Angeles sunt principalele puncte de atracţie pe care şi-a propus să le vadă cu proprii ochi. Stilul american de viaţă i se pare, însă, „cam fiţos şi irealist”.

Elena este adepta lucrurilor naturale, fiind total împotriva piercing-urilor, tatuajelor sau a operaţiilor estetice.

„Nu văd rostul unui tatuaj. Eu nu mi-aş dori, sunt împotrivă total. Orice om are frumuseţea pe care i-a dat-o Dumnezeu, iar, prin operaţiile estetice, nu poţi schimba orice”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *