Fosta soție a lui Eddie Murphy are 49 de ani. Trebuie să fie vreo glumă!

Nicole Murphy demonstrează din nou că se menţine într-o formă extraordinară. Ea a avut o apariţie impresionantă la gala NAACP Image Awards.

Recent şi-a lansat propria aplicaţie de fitness, iar acum ne arată că programul său de antrenament dă rezultate: recunoscută pentru silueta ei şi pentru modul exemplar în care se menţine în formă, Nicole Murphy a uimit din nou cu o apariţie impecabilă.

Fosta soţie a actorului de comedie Eddie Murphy a fost prezentă sâmbătă la gala premiilor NAACP Image, desfăşurată în Los Angeles. Cu o tunsoare scurtă, masculină, care o întinerea, şi îmbrăcată într-o rochie neagră cu inserţii argintii, vedeta arăta excelent.

Nicole şi-a accesorizat ţinuta cu o brăţară argintie cu motive florale, un inel de argint şi cercei mari, în stil candelabru, scrie ziarul britanic Daily Mail.

La aproape 50 de ani, Nicole Murphy reuseşte să smulgă constant aprecierile presei pentru modul remarcabil în care se menţine. Ea s-a căsătorit cu Eddie Murphy în 1993 şi s-au despărţit în 2005. Divorţul lor s-a definitivat un an mai târziu. Ei au cinci copii împreună: Bria (26 de ani), Miles (23 de ani), Shayne (21), Zola (16 ani) şi Bella (14 ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *