Frumuseţea naturală este cea mai importantă

Moda implanturilor şi a aspectului fizic perfect a început să atragă tot mai multe femei tinere, în special pe cele trecute de 25 de ani. După câteva ore petrecut în faţa televizorului, în compania vedetelor siliconate, multe fete se reped la oglindă pentru a vedea dacă ridul din colţul ochiului sau celulita de pe coapse s-au accentuat.

Acest lucru nu este valabil şi în cazul Mihaelei Beatrice, o tânără din Iaşi care preferă să recurgă la diferite tertipuri pentru a arăta bine, însă nici vorbă de operaţii estetice

„Din punctul meu de vedere frumuseţea naturală este cea mai importantă. Sunt împotriva operaţiilor estetice, prefer să investesc în creme, să fac sport pentru a mă întreţine. Cu siguranţă îţi poţi îmbunătăţi aspectul fizic şi prin alte modalităţi, însă durează. Probabil că persoanele care ajung la operaţii estetice nu au răbdare, dar să nu uităm că graba strică treaba!”, mărturiseşte ieşeanca.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Mai mult decât atât, tânăra crede că perfecţiunea nu este un lucru de dorit:

“Nu aş îndura aşa ceva pentru a atinge perfecţiunea, pentru că nici nu vreau să fiu perfectă. Este plictisitor un om prea perfect…şi defectele au farmecul lor! Fiecare este frumos în felul lui şi, decât să arăţi ca o păpuşă Barbie falsă şi după mai multe operaţii nici să nu poţi râde cu toată gura, nu se merită”.

În prezent Mihaela este studentă la Drept în cadrul Universităţii “Al.I.Cuza” şi îi place să picteze, să asculte muzică 24 din 24 de ore şi, pe viitor, îşi doreşte imens să poată oferi adăpost tuturor animalelor fără stăpân.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *