Salutări din Malayesia!

Hari Rajendran

Hari Rajendran

Hari Rajendran, cunoscut ca cel mai petrecăreţ student din Iaşi, a plecat de curând în ţinuturile natale pentru a-şi vizita familia şi vechii prieteni. Hari mărturiseşte că întâlnirea cu cei dragi a fost una minunată şi că nicăieri nu e mai bine decât acasă.

“Cu siguranţă este mult mai bine acasă, să dormi în patul tău şi să mănânci mâncare tradiţională, gătită acasă. Mai mult decât atât, ce poate fi mai minunat decât să fii alături de familie”.

Cu toate acestea, malayiezianului îi lipsesc prietenii din România şi distracţiile până în zori:

“După cinci ani petrecuţi în România, simt că este a doua casă, pentru că am legat prietenii şi am învăţat multe lucruri de când locuiesc acolo. Pot spune că am o mulţime de prieteni adevăraţi în România, pe care nu îi voi uita niciodată şi de care îmi este dor de fiecare dată când plec acasă. Pe lângă asta, m-am adaptat destul de bine la viaţa europeană, cea din Malaysia fiind una mult mai dificilă. Îmi este dor de oameni, de petrecerile până în zori şi de mâncarea românească. Având în vedere faptul că Malaysia este o ţară musulmană, petrecerile încep şi se termină devreme”, spune Hari.

În ultimele săptămâni rămase din vacanţă Hari vrea să viziteze nordul Malayesiei, Singapore şi Thailanda pentru a avea parte de linişte deoarece în septembrie se va întoarce în Iaşi!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *