Gabriel Cotabita a reintinerit. Aparitie spectaculoasa a cantaretului la evenimentul lui Alexandru Ciucu

Are 60 de ani, insa parca e cu 20 de ani mai tanar. Gabriel Cotabita sfideaza varsta si timpul, iar drept dovada stau imaginile in care apare la evenimentele monden. Joi seara a fost la un party organizat de Alexandru Ciucu.

Gabriel Cotabita este cu adevarat un om puternic, dar si cu o energie extrem de pozitiva. A trecut prin dureri graznice,a  stat in coma, iar cand nimeni nu-i mai dadea nicio sansa s-a ridicat si s-a incapatanat sa traiasca. Acum e fericit, iubeste o femeie cu 30 de ani mai tanara, pe Ioana, are trei fete care au grija de el si nu se ascunde dupa usa apartamentului, ci iese din casa, vorbeste cu lumea. A scos chiar si un single nou, toate par chiar sa-i mearga struna, iar acest lucru s-a vazut si la evenimentul lui Alexandru Ciucu, unde era numai zambet.

Gabriel Cotavbita arata din ce in ce mai bine

Gabriel Cotavbita arata din ce in ce mai bine
Cantaretul a fost prezent la evenimentul lui Alexandru Ciucu

Cantaretul a fost prezent la evenimentul lui Alexandru Ciucu

La un pas de moarte

Pe data de 8 mai 2015, in timp ce se afla la sala de sport a hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti, cantaretului i s-a facut rau, fiind transportat de urgenta la spital in stare de inconstienta. Gabriel Cotabita a fost internat la Spitalul Floreasca, dupa care la Elias. A fost in coma indusa, intubat si ventilat mecanic. Ca prin minune, insa, si-a revenit, desi nimeni nu-i mai dadea nicio sansa. Gabriel Cotabita a suferit un infarct.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *