Gabriela Cristea s-a supărat! E țintit Palatul Victoria!

Gabriela Cristea este foarte fericită că va aduce, în curând, pe lume primul ei copil, după ce a încercat diferite tratamente şi aproape că îşi pierduse speranţa. Vedeta şi soţul ei, Tavi Clonda aşteaptă cu nerăbdare să îşi strângă la piept bebeluşul, dar sunt foarte supăraţi pe tot ceea se întâmplă în ţara noastră, mai ales pe politicieni.

Bruneta a postat un mesaj dur pe pagina ei de Facebook, în care îşi exprimă nemulţumirea şi cere socoteală unora dintre cei care ne conduc ţara.

 ‘’Domnu’ Prim Ministru, va place cand Simona Halep isi plateste contributiile la Stat? Aaaa, Simona Halep, eu si alte femei care muncim din greu suntem bune doar sa cotizam!?! Sa va fie rusine pentru afirmatiile si legile discriminatorii. Familiile nu fac copii doar in preajma alegerilor.

Doamna Ministru Vasilescu, daca Messi ar contribui, nu vad de ce sa nu primeasca. Ar trebui sa invatati ca atunci cand cereti (cu japca), trebuie sa si returnati,asa cum facem cu totii….
Domnu’ Dragnea, parca ati spus ca nu sunteti de acord cu schimbarea legii; aaaa, era tot o afirmatie populista. Sa va fie rusine!!!
’’

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *