GAFA sau REGIE? Daniela Crudu, cu zonele intime la vedere la „Burlacita”!

Incet, dar sigur, „Burlacita” se transforma intr-un veritabil show erotic spre porno. Iar protagonista, Daniela Crudu, este parca facuta pentru astfel de scene interzise cardiacilor.

Dupa scena de amor cu Vali Gane, imagini care i-au lasat pe telespectatori cu gura cascata si care au facut inconjurul internetului, Cruduta revine cu o noua scena uluitoare.

Ce-i drept, bruneta s-a ridicat si de aceasta data la inaltime, gafa – s-o numim asa – fiind cauzata de vestimentatia sumara a protagonistei show-ului.

Este vorba despre o pereche de pantaloni mult prea scurti, mulati pe posteriorul Danielei.

Iar in momentul in care „Burlacita” a fost ridicata si luata pe sus de concurenti, telespectatorii au putut vedea cateva secvente de-a dreptul demne de filmele cu „patratel”.

Au mai ramas trei!

Show-ul „Burlacita” se apropie de final. In momentul de fata, din cei 20 de barbati, au mai ramas doar trei pretendenti la inima Crudutei.

Este vorba despre italianul Pietro Summa, despre arogantul Valentin Gane si, nu in ultimul rand, despre „papuselul” Lucian Albei, ultimul dintre ei fiind, potrivit speculatiilor, marele favorit la castigarea concursului.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *