GEANINA ILIEŞ a ajuns la capătul răbdărilor: „Are cancer de stomac…”

Cunoscuta vedetă TV Geanina Ilieş trece prin momente grele după ce a aflat că o prietenă bună de a ei a primit un diagnostic îngrozitor, mai precis cancer la stomac.

Frumoasa brunetă s-a mobilizat pentru a o ajuta pe  Felicia, o tânără pe care o ştie de puţin timp, dar a reuşit să îi cucerească inima imediat.

„Am cunoscut-o pe Felicia anul acesta, însă ea este dovada că nimic nu e întâmplător în viaţa asta. Nimic nu e întâmplător când vine vorba de oameni. Mă ataşez repede de semenii calzi, cu sufletul curat, simpli şi optimişti. Ne vedem rar din pricina vieţii aglomerate pe care o trăim, însă întâlnirile noastre sunt mereu la fel de calde.

Geanina, alături de prietena ei grav bolnavă
Geanina, alături de prietena ei grav bolnavă

Povestim din când în când despre noi, despre copiii noştri, despre bucuriile vieţii şi problemele care ne apasă şi pe care încercăm să le trecem cu zâmbetul pe buze şi cu gândul că sănătatea este cel mai de preţ dar pe care-l avem. Cu durere in suflet vă spun că, Felicia a aflat de aproape 3 săptămâni că trebuie să lupte pentru viaţa ei. Medicii i-au pus un diagnostic cumplit: cancer de stomac în stare avansată, veste care mi-a rupt sufletul. Sunt însă alături de ea, alături de familia ei, la fel cum sunt şi prietenii Feliciei, care o susţin în această luptă”, a scris prezentatoarea pe contul său de Facebook, care a făcut şi un apel pentru strângere de fonduri.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *