Fosta soţie a lui RĂZVĂN SIMION, atac subtil la adresa LIDIEI BUBLE: „Ştiu eu pe cineva care…”

Prezentatorul de la ”Neatza”, Răzvan Simion (35 ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Lidia Buble (22 ani), după ce acesta şi-a părăsit soţia, cu care a fost căsătorit timp de 15 ani şi au împreună doi copii, pe nume Ianca şi Tudor.

Aşa cum era şi normal, Diana nu este tocmai un fan al Lidiei Buble. În urmă cu puţin timp fosta soţie a lui Răzvan Simion a atacat-o, trebuie să recunoaştem foarte subtil, pe artistă despre care spune în glumă că ar avea probleme psihice din cauza selfie-urilor excesive. Postarea a apărut pe pagina Dianei în urmă cu un an şi a fost redistribuită acum.

Aceasta este postarea Dianei
Aceasta este postarea Dianei

 

 

Au fost împreună 15 ani
Diana (n.r –fosta soţie a matinalului) şi Răzvan au împreuna doi copii, pe Ianca (10 ani) şi Tudor (6 ani). Prezentatorul TV şi aceasta s-au cunoscut pe băncile facultăţii, în Timişoara. După ce a fost filmat ieşind din casa Lidiei Buble, moderatorul TV a trimis, a doua zi, pe 25 iunie 2015, un comunicat de presă prin care anunţa că s-a despărţit de soţia lui, Diana Simion şi că au rămas buni prieteni.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *