Generalul Atanasie Stănculescu, captivat de o bombă sexy de 34 de ani! Ochii văd, inima cere, peste tot numai plăcere!

Poate am exagerat un pic în titlu. De fapt, Victor Atanasie Stănculescu doar a salivat îndelung la un poster cu Adriana Lima. Dar la vârsta lui putea la fel de bine s-o vadă în carne și oase, că tot asta-i făcea.

 

Ascunde ochelarii de intelectual, draga mea, / Că vin minerii și-n gură-ți dădea”

Se zice că bătrânilor nu le scapă nimic, că doar de asta știu mereu când e cazul să-ți mai adauge o persoană la întreținere. Așa și cu generalul Stănculescu. Când, pe o vitrină pe lângă care trece în mod obișnuit, în drumul spre supermarket, a zărit un poster cu actrița Adriana Lima, fostul adjunct de la Ministerul Apărării Naționale s-a sesizat imediat.

Un ghips în calea uitării

Stănculescu este cunoscut și ca ”Generalul cu piciorul în ghips”, după ce, pe 21 decembrie 1989, și-a pus piciorul în ghips fără să fie lovit, ca pretext pentru a nu răspunde chemării lui Ceaușescu la ordine.

”Ce te uiți, fă, vrei niște reeducare?!”. Stănculescu se uită la Adriana Lima și visează la vremurile când doar spunea ”Dreeepți!” și ea se îndrepta.

”Ce te uiți, fă, vrei niște reeducare?!”. Stănculescu se uită la Adriana Lima și visează la vremurile când doar spunea ”Dreeepți!” și ea se îndrepta.

Fostul ministru-adjunct al Apărării Naționale a ajuns chiar și în ghips la Ceaușescu, însă. Mărturie stă o decizie recentă a justiției, care în 2008 l-a condamnat definitiv la 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav în perioada Revoluției din 1989.

Stănculescu a executat doar 5 ani dintre cei 15, fiind eliberat în 2014 pentru bună purtare și din cauza unor boli grave de care suferea. Printre altele, din câte vedem, dom’ general pare să aibă boala femeilor.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *