Geoană a declanşat atacul la Iaşi!

– relatarea trimisului nostru special la Bolta Rece

Preşedintele întregului  Senat şi al doilea om din statul nostru, domnul Mircea Geoană, a fost, vineri, la Iaşi, pentru a scoate Moldova din criză şi recesiune!!! La conferinţa susţinută de preşedintele întregului Senat (!) au fost prezenţi nu mai puţin de 11 ziarişti cu două camere de luat vederi, 3 de la acelaşi ziar şi, restul, de la ziare şi televiziuni diferite. A mai fost şi un reporter de la radio, dar l-a sunat cineva din redacţie şi a plecat.

În deschiderea conferinţei, domnul Mircea Geoană – care era îmbrăcat absolut impecabil, dar părea puţin obosit -, a declarat:

“Sunt pentru nominalizarea Iaşului drept capitală culturală europeană! Voi susţine acest demers, chiar dacă premierul Emil Boc are interese pentru desemnarea Clujului la obţinerea acestui titlu”, l-a atacat domnul Mircea Geoană pe piticania de Boc, care nu era acolo în sală, ca să-l audă ce zice.

În continuare, domnul Mircea Geoană a punctat mai multe probleme importante, a contracarat, a readus în discuţie, dar a subliniat şi esenţialul. Nu în ultimul rând, al doilea om în stat şi-a exprimat speranţa şi a promis sprijin! În final, domnul Mircea Geoană s-a închinat la o icoană pe care a scos-o din buzunar şi i-a transmis un gând bun şi soţiei sale, Mihaela dragostea noastră, care depune foarte multe eforturi la Crucea Roşie.

Noi ar trebui să fim bucuroşi că domnul Mircea Geoană a venit la Iaşi, să scoată Moldova din criză!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *