Gergo Szabo s-a impus în Raliul Iaşului

La finele săptămânii trecute, Iaşul a găzduit penultima etapă a Campioantului Naţional de Raliuri.

După două zile de întreceri, mult zgomot şi perturbare a traficului în oraş, Gergo Szabo a fost desemnat câştigător al Raliului Iaşi Dunlop, fiind urmat în clasament de Bogdan Marişca şi Dan Gârtofan.

Liderul clasamentului, Valentin Porcişteanu s-a clasat abia pe locul al IV-lea, o pană nenorocită făcându-l să piardă timp preţios pe cea mai lungă specială a raliului, la Mădârjac. Blestemat loc!
Ultima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri va avea loc la Bacău, acolo unde Bogdan Marişca mai are un handicap de 20,5 puncte de recuperat faţă de Valentin Porcişteanu.
Pe echipe, Napoca Rally este deja campioană, în ultima etapă urmând să se decidă „argintul“ între Fair Play Rally Team şi Jack Daniel’s R.T.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Scuze de la Sfântă!

Deschiderea Raliului Iaşului Dunlop a adunat un număr destul de mare de gură-cască, mulţi dintre ei venind din curiozitate.

Înainte ca primarul Gheorghe Nichita să dea startul, prezentatorul evenimentului, „inegalabilul“ col. (r) Gheorghe Şoană şi-a cerut scuze Mitropoliei pentru eventualele neplăceri create de zgomotul maşinilor.

„Sperăm că nu vom fi intra în concurenţă cu slujba de la Biserică, odată cu deschiderea raliului. Ne cerem scuze de la Sfânta Parascheva!”, a spus crainicul de la Radio Iaşi. Colaborator, de fapt.

Fără comentarii…



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *