Viitorul e în mâinile lor!

Golănie şi hoţie cât casa la Providenţa. Organizare de cacao, panaramă cât cuprinde, nemulţumiri, vociferări, înjurături şi blesteme printre dinţi plus o lehamite totală la alegerile de la PDL Iaşi. Veniţi din toate colţurile judeţului, de la primele ore ale dimineţii, cei peste 650 de invitaţi, delegaţi şi votanţi cu carnet portocaliu, au fost nevoiţi să stea minute în şir la o coadă interminabilă pentru a sorbi o cafea diluată ori un fursec expirat, rămas probabil de la nunta fiului celebrului interlop Cosmos Tănase. La un moment dat, sătui şi plictisiţi de discursurile propagandistice, sterile şi fără substanţă ale tartorilor portocalii, recte primul-ministru Emil Boc, delegaţii au ieşit buluc afară, la o apă şi un fursec.

Surpriză însă! Ca să ajungi în posesia unui pişcot sau a unei blestemate de cafele, şi aia îndoită cu apă, oamenii erau nevoiţi să stea la o coadă imensă, la fel ca pe vremea răposatului dictator Ceaşcă. Cu alte cuvinte, obţinerea unei panarame de băuturi răcoritoare a fost o adevărată aventură pentru toţi cei prezenţi la paranghelie.

Umilinţa şi bătaia de joc a organizatorilor a atins apogeul şi din punctul de vedere al preţurilor piperate. O cafea expirată a putut fi astfel achiziţionată cu suma de 3 lei, iar două-trei sărăţele uscate, în care puteai oricând să-ţi rupi maxilarul ori dantura, costau tot atât.

În timp ce stăteau la rândul format din zeci de persoane şi cei mai fideli dintre fanii înflăcăraţi şi devotaţi ai partidului portocaliu au început să blesteme şi să înjure cu simţ de răspundere. Desigur, tot pe organizatorii din PDL.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *