Gest inexplicabil al fotomodelului supranumit Roxana “Fecale”! Cum l-a vrajit pe fiul lui Olaroiu sa faca asta pentru ea!

Roxana Dobre si Dani Olaroiu nu au recunoscut pana acum ca formeaza un cuplu, insa fotomodelul se lauda deja prietenelor sale cu cadourile pe care i le cumpara fiului antrenorului Olaroiu. De curand, Dobre s-a ales cu un lant de cateva mii de euro.

De mai bine de o luna, fiul lui Cosmin Olaroiu si fotomodelul Roxana Dobre formeaza un cuplu. Daca la inceput s-au intalnit pe ascuns, tanarul platindu-i vacantele in Dubai, unde o caza la hotel pentru ca parintii lui sa nu il vada, mai nou, bruneta se lauda ca-l are pe Dani la degetul sau mic.

 

Dani s-a cuplat deja cu Roxana Dobre

Dani s-a cuplat deja cu Roxana Dobre

I-a dat lant de cateva mii de euro

Dupa nenumarate vacante si bani pentru shopping, Roxana Dobre a mai gasit cu ce sa se laude. La inceputul saptamanii, tanara a fost prezenta la petrecerea aniversara a unui salon de infumusetare, unde a etalat un lant de cateva mii de euro. Vazandu-i diamantele negre stralucind la gat, prietenele tinerei au luat-o imediat la descusut.

Roxana se lauda prietenelor cu darurile primite de la Olaroiu Jr.

Roxana se lauda prietenelor cu darurile primite de la Olaroiu Jr.

Se pare ca bruneta le-a povestit cum a vazut lantul respectiv la gatul lui Olaraiu si a facut in asa fel incat bijuteria sa ajunga la gatul ei.

 

A luat bijuteria la inceputul lunii

Se pare ca Roxana s-a ales cu aceasta bijuterie scumpa undeva la inceputul lunii, pe cand se instalase deja in casa familiei Olaroiu din centrul Bucurestiului. In ciuda faptului ca este o podoaba destinata in mare parte barbatilor, Roxana nu l-a mai dat jos inca de atunci, afisandu-se cu el prin oras.

 

Dani are la gat mai multe lanturi cu diamante

Dani are la gat mai multe lanturi cu diamante

Dani are o adevarata colectie bijuterii cu diamante

Fiul lui Olaroiu se numara printre baietii carora le place sa puna accentul pe haine, dar mai ales pe accesorii. Fiul antrenorului a cheltuit o mica avere pe mai multe bratari si lanturi cu diamante de diferite culori. Daca pentru Dobre bijuteria de cateva mii de euro pe care a luat-o de la gatul lui Olaroiu reprezinta poate un cadou substantial, pentru Dani este o nimica toata, mai ales ca tatal sau a fost desemnat „cel mai bine platit antrenor roman” din toate timpurile.

Bruneta poarta lantul de mii de euro pe care i l-a luat lui Dani

Bruneta poarta lantul de mii de euro pe care i l-a luat lui Dani

Supranumita Roxana „Fecale”

Roxana Dobre si-a dobandit titulatura de Roxana „Fecale” dupa ce sotia unuia dintre iubitii sai a manjit-o cu fecale intr-un centru comercial din Bucuresti. Va reamintim ca dupa ce a aflat ca sotul ei o inseala cu Dobre, Mihaela Vancica si-a luat doua prietene, au urmarit-o pe focoasa bruneta, iar in momentul in care au prins-o singura la o cafenea dintr-un mall, au ai luat-o la rost. Dupa ce i-a confiscat telefonul si ceasul, cadouri pe care Roxana le primise de la iubitul insurat, nevasta inselata a scos din geanta o punga cu fecale si a manjit-o pe Roxana pe fata si pe gat.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *