Gabriela Cristea, goala pusca! Asta e tinuta preferata a prezentatoarei

Gabriela Cristea se numara printre vedetele carora nu le-a fost rusine sa pozeze nud si care au realizat pictoriale pentru revista Playboy.

Desi au trecut ani buni de cand vedeta poza nud si reusea sa atraga barbatii ca pe un magnet, nici acum lucrurile nu par sa stea diferit.

Gabriela Cristea a acordat un interviu in care a vorbit despre lucrurile importante din viata sa si i-a uimit pe toti cu raspunsul sau in momentul in care a fost intrebata care este tinuta sa preferata.

Culoare preferata
Depinde de starea de spirit. Am avut o perioada de alb-negru iar acum sunt in perioada “colorata”. Imi dau seama ca Dumnezeu nu ne-a oferit intamplator culorile, ci pentru ca avem nevoie de ele in viata noastra, pentru starea noastra de spirit.

Animal preferat
Pantera.

Tinuta preferata
Nud.

Vedeta a declarat ca cea mai mare slabiciune a sa este ciocolata si sustine ca cel mai bine se relaxeaza stand in bucatarie, gatind, scrie ziarul Ring.

Gabriela Cristea este implicata intr-o relatie

Dupa un divort dureros, Gabriela Cristea a trecut peste toate momentele in care a fost nefericita si a decis sa mai acorde o sansa iubirii. Aceasta este implicata intr-o relatie cu Tavi Clonda, component al trupei emisiunii pe care vedeta o prezinta.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *