GESTUL asta iti va rupe inima in doua! Cand a aflat ca a murit, Becali l-a sunat pe Lutu: „Te ocupi tu de tot”

Toata familia Stelei este in doliu dupa ce in noaptea de marti spre miercuri a murit cel mai vechi angajat al clubului. Dumitru Neagu (67 ani) a fost asistent medical mai bine de 40 de ani.

Toata lumea prezenta joi seara la meciul dintre Steaua si Dinamo, pe National Arena, a tinut un moment de reculegele.

Maseurul Dumitru Neagu a fost chinuit de o boala incurabila si si-a dat ultima suflare intr-o rezerva din Spitalul Militar. Gigi Becali a aflat vestea si i-a dat ordin lui Ionut Lutu sa aiba grija de tot ce inseamna inmormantare.
“Lutule, vezi sa te ocupi tu de tot. Vorbeste cu cine stii, cu Duckadam, si vedeti sa luati legatura cu familia lui nea Mitica. Sa le spui ca, daca ei sint de acord, ma voi ocupa eu de toate cheltuielile funerarilor. Omul asta a facut parte din familia mea, iar cine face parte din familia mea, eu nu il uit“, i-a transmis Gigi lui Lutu, conform Fanatik.

„Parcursul nostru din Cupa Campionilor i se datoreaza si acestui om”

Helmuth Duckadam si Valeriu Argaseala vor fi prezenti astazi la inmormantarea lui Dumitru Neagu, care va avea loc in Cimitirul Ghencea din Bucuresti.
“Este o veste trista pentru familia Stelei, iar in aceste clipe chiar imi gasesc greu cuvintele. Il cunosteam pe Mitica Neagu de peste 40 de ani! Parcursul nostru din Cupa Campionilor i se datoreaza si acestui om”, a spus Emerich Ienei.

Cel mai vechi angajat al Stelei

Mitica Neagu, nascut pe 3 aprilie 1947, la Urloiu (judetul Teleorman), a fost cel mai vechi angajat al clubului nostru, acesta activand la Steaua din 1970, cu cateva perioade de pauza. Practic, acesta s-a confundat cu istoria Stelei, luand parte la toate marile succese ale ros-albastrilor din ultimii 44 de ani, dintre care cele mai importante sunt Cupa Campionilor Europeni (1986) si Super Cupa Europei (1987).

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *