Ghici ce femeie fatală o să fie pe moneda euro!

O samă de oengişti de pe la Bucale s-or trezit ei aşa să meargă cu jalba în proţap la guvernatorul Izmănescu, cel mai mare bancher peste bancherii din România, ca să-i propună o idee pe cât de creaţă, pe atât de irealizabilă.Elena_Udrea_2

Cică omuştenii cu pricina s-au săturat să mai vadă numai bărbaţi pe monezile şi teancurile babane de bancnote pe care le încasează de la sponsori, aşa că s-au gândit ei să încerce şi cu o femeie. Pentru asta cică ar fi plătit şi niscaiva sondaje, care au scos în faţă nişte personagii demult trecute la cele veşnice şi care chiar ar fi realizat ceva la viaţa lor.

Cum pe noi nu ne-a sondat nimeni, venim şi noi cu o propunere pentru oengişti: la madam Udrea v-aţi gândit?! Nu de alta, dar fumeia are la activ nişte realizări remarcabile: cel mai scump kilometru de drum asfaltat din lume, nişte săli de sport pitite printre dealurile patriei, piscinele olimpice fără apă de la ţară şi multe asemenea.

Iar dacă nu se califică pentru vreo bancnotă de leuţi, atunci sigur are loc pe cea de la euroi, că ăştia taaaare i-au mai plăcut!

Bancnota bene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *