Gigi Becali, despre bebelușul Valentinei Pelinel: „Nu este un copil făcut natural”

Latifundiarul din Pipera a dat primele declarații după ce Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată. El a comentat despre faptul că tatăl copilului ar putea fi Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a uluit pe toată lumea cu anunțul pe care l-a făcut luni, 4 ianuarie 2016. Blonda și-a informat fanii de pe un site de socializare că este însărcinată, fără a dezvălui, însă, cine este tatăl viitorului ei bebeluș.

În privința acestuia se speculează că ar fi nimeni altul decât Cristi Borcea, cel care acum se află la închisoare, dar pe care Valentina Pelinel l-a vizitat de mai multe ori.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Romania TV, Gigi Becali și-a spus părerea despre sarcina valentinei pelinel, dar și despre zvonurile că bebelușul ar putea fi al lui Cristi Borcea.

„Eu mă consider părintele spiritual al lui Cristi. Eu nu botez decât copii făcuţi prin Sfânta Taină a cununiei. Nu ne jucăm acum cu Sfintele Taine şi cu nevestele. Eu o să ţin cu dreptatea. Eu nu ştiu sigur dacă este adevărat aşa ceva. Eu o să-i dau un sfat părintesc. Nu e normal.

Eu nu ştiu dacă este adevărat. A spus Valentina că este copilul lui Cristi? Eu nu cotest, este posibil, dar să spună ea. Eu ştiu că nu a avut o relaţie amoroasă şi că nu este un copil făcut natural. O să vedem dacă este adevărat. Cristi mă sună aproape în fiecare zi, chiar şi din arest să vorbim. Dacă este adevărat, o să-i dau ce sfat cred eu de cuviinţă”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Valentina Pelinel, fost model, a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care s-a separat în anul 2014.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *