Gigi Becali, scandal MONSTRU in inchisoare: „Va bateti joc de mine?” Vezi ce l-a suparat pe latifundiar

Gigi Becali a facut un scandal monstru in fata sefilor de la Penitenciarul Poarta Alba. Motivul? I se interzice dreptul la muca, cu toate ca a contestat decizia la Judecatoria Medgidia si a avut castig de cauza.

Chiar daca a iesit victorios in razboiul cu conducerea ichisorii unde isi ispaseste pedeapsa, Becali nu a mai putut iesi sa munceasca. Acesta a mers in fata sefilor inchisorii si a facut un adevarat circ, amenintand cu CEDO.
“Ce faceti, ma, cu mine? Va bateti joc de mine? Voi vreti sa ma duc la CEDO si sa va cer daune de un milion de euro? Dupa ce ca am fost sanctionat aiurea, iar Tribunalul mi-a dat dreptate, de ce nu ma lasati la munca? Daca nu ma scoateti la munca, o sa vedeti ca va reclam la CEDO!”, s-a plans Becali.

Ancheta la Academia Hagi


Problemele sale nu se opresc aici. Conducerea Penitenciarului Poarta Alba a demarat o ancheta si la Academia Hagi. Ei vor sa scoata in evidenta ca Gigi Becali nu a muncit nicio zi, iar de fiecare data cand iesea din inchisoare se ducea practic in vacanta.
„Nu e treaba Penitenciarului Poarta Alba ce face domnul Gigi Becali la noi, la Academie. Putem sa-l scoatem si la soare, sa stea degeaba, atit timp cit noi platim pentru serviciile prestate. Pot demara cite anchete vor, nu ne intereseaza”, a declarat o sursa din cadrul Academiei “Gheorghe Hagi”.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *