Gigi Becali va putea merge mîine ACASĂ!

Gigi Becali aşteaptă cu nerăbdare decizia Penitenciarului, care urmează să stabilească ziua în care va putea merge să îşi vadă familia. Cu o zi înainte de a fi aprobată această permisie, conducerea Penitenciarului trebuie să anunţe instanţa şi poliţia de pe raza localităţii unde Gigi Becali îşi va petrece timpul liber.

Mai mult decît atît, Becali trebuie să se prezinte la Poliţie, cu biletul de ieşire din penitenciar. Potrivit România TV, patronul Stelei ar urma să primească vineri această zi liberă. În ciuda celor speculate în ultima vreme, că omul de afaceri s-ar putea întîlni cu familia la Constanţa, din cauză că ar pierde prea mult pe drum, pînă la Bucureşti, Virgil Becali a confirmat pentru România TV că latifundiarul vrea să-şi vadă familia acasă, la Bucureşti.

De acum înainte, Gigi ar putea beneficia în fiecare lună de o zi liberă, în care să-şi întîlnească familia, dincolo de zidurile închisorii. Recent Gigi Becali a început şi munca în afara penitenciarului, el aflîndu-se deja în a doua săptămînă în care lucrează la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi.

Sursa: romaniatv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *