Giulia dă din casă! Şi din dormitor!

Giulia a lăsat orice inhibiţii deoparte şi a povestit despre ce se întâmplă în viaţa sa…intimă. Vedeta a făcut dezvăluiri din dormitor, despre cum funcţionează relaţia sa cu soţul ei, Vlad Huidu.

Giulia nu s-a ferit să dezvăluie că sexul după ce a devenit mamă nu mai este aşa ca acum câţiva ani, înainte să apară copiii. Nu înţeleg de ce ne tot ascundem după degete şi de ce zicem că este extraordinar. Eu nu înţeleg cum este extraordinar. Ba adormi copiii şi în sfârşit te bucuri că wow au adormit copiii, hai să bem un pahar de vin, să ne uităm la un film şi adormi după prima gură. Deci ce sens are? Dacă mergem la concerte împreună, eu sunt foarte obosită şi adorm oricum, deci partea asta cu sexul, cred că trebuie să mai lucrăm un pic la ea., a declarat pentru viva.ro, Giulia.

Vedeta a răspuns şi provocării de a povesti dacă copiii au surprins-o pe ea şi pe partenerul său în ipostaze indecente. Dar nu au cum să ne surprindă. Glumesc. Uneori se întâmplă, dar doar în deplasare. Sper că Vlad nu se uită la acest live, o să zică că dau tot din casă., a mai adăugat cântăreaţa.

Artista a precizat că inclusiv kilogramele acumulate pe durata sarcinii au făcut-o să se simtă şi mai rău. ”Am trecut cu greu de depresie pentru că încă aveam peste 70 de kilograme, mă îmbrăcam cu hainele soţului şi nu înţelegeam cum alte colege de breaslă, care au născut în aceeaşi perioadă, erau deja la evenimente. N-am încăput în nicio rochie câteva luni, cred că acesta a fost unul dintre lucrurile care au declanşat depresia. Am citit foarte mult, am gătit mult, pentru că mă relaxează, şi a trebuit să stau să mă remontez, să mă adun şi, în cele din urmă, mi-am revenit”, a mai spus Giulia Anghelescu.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *