Vă vine să credeţi? O româncă a reuşit să slăbească 150 kg!

Avea 250 kg si era la un pas de moarte! Adriana a fost la un pas de a muri sufocata de propria greutate. Tanara a reusit sa slabeasca 150 de kilograme si simte ca a inceput o viata noua. In urma cu doi ani insa cantarea aproape 250 kg, iar medicii ii spuneau ca e la un pas de moarte.

Dupa interventia de micsorare a stomacului viata tinerei s-a schimbat radical. „Ganditi-va ca de la peste 200 de kilograme am ajuns acum sa am, nu m-am urcat pe cantar ca mi-e frica, dar mai mult de 72-73 nu am”, a spus emotionata femeia.

„Acum ii va fi mult mai usor pentru ca a scapat de o mare bucata de piele si grasime care erau inconfortabile ca si volum. Pentru 3 saptamani de la o asemenea interventie arata foarte bine. Acum isi poate relua activitatea”, a declarat medicul.

„Va trebui sa poarte corsetul elastic inca trei saptamani, dar suntem pe calea cea buna. A fost o interventie interesanta pentru mine. Rar am vazut pacienti care sa fi slabit atat de mult.

A fost o interventie complexa. Am facut o echipa destul de mare, dar a fost un caz incitant”, a spus doctorul care s-a ocupat de cazul femeii. Adriana zambeste din nou si e fericita.

adriana-a-slabit-150-kg-5

A slabit si acum a ascapat si de sortul de grasime din jurul burtii. „Cand mergeam undeva trebuia sa bag doua burtiere pe mine ca nu puteam. Trebuia sa-mi indes grasimea in pantaloni”, a completat Adriana. Tanara s-a angajat si si-a indeplinit cel mai mare vis si anume cel de a avea grija de copiii ei.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *