Grozavu a pocnit un jucător, fotbaliştii se revoltă

Leo Grozavu

Leo Grozavu

Lucrurile par să meargă din ce în ce mai prost la CSMS Iaşi. Buba s-a spart la ultima conferinţă de presă, când toată lumea a dat cărţile pe faţă.

Antrenorul Ionuţ Popa a recunoscut că jucătorul Narcis Bâdic a fost lovit de managerul general Leontin Grozavu.

„Jucătorul mi-a spus că Leo l-a certat la pauza meciului cu Săgeata Năvodari, iar luni, în sala de mese l-a lovit“, a spus Ionuţ Popa.

În apărarea sa, Grozavu, care a recunoscut că l-a lovit pe jucător, a declarat că şi-a cerut scuze şi că atât el cât şi jucătorul au trecut peste acel incident.

„Bădic a avut un comportament necuviincios şi i-am atras întâi atenţia asupra acestui fapt. El mi-a răspuns pe un ton nepotrivit. Atunci, l-am lovit cu dosul palmei, cu degetele. Pe urmă, mi-am dat seama că am greşit şi mi-am cerut scuze. Cred că am trecut peste acest incident“.

Venit la conferinţa de presă ca reprezentant al jucătorilor, Claudiu Tudor a făcut cunoscute problemele cu care se confruntă colegii săi.

„Colegii m-au rugat să vin în faţa presei pentru a expune care sunt problemele noastre. Noi ştiu că suntem principalii vinovaţi pentru rezultate, dar nu numai noi suntem de vină. Una ni s-a promis şi altele au fost trecute în Regulamentul de Ordine Internă. Amenzile sunt mai mari decât primele, iar antrenorul ne poate da afară oricând. Când am venit la Iaşi, ni s-au promis nişte prime, pentru caţ înainte de prima etapăţ să fim anunţaţi că acestea sunt înjumătăţite“, a menţionat Claudiu Tudor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *