Grup de liberali aşteptând cu sufletul la urne rezultatul alegerilor de duminică. Ne daţi ori nu ne daţi?

Un capriciu calendaristic a făcut ca alegerile parlamentare de duminică să fie precedate cu doar câteva zile de sărbătoarea de Moş Nicolae, fapt care le-a prilejuit candidaţilor ieşeni să îşi pună câteva dorinţe de sezon. Ele au fost atât de multe şi de diverse, încât moşului i-au trebuit ore întregi pentru a le citi pe toate şi pentru a pregăti fiecăruia cadoul potrivit. Evident, bătrânul filantrop a fost un pic deranjat de avalanşa de cereri, mai ales că, de obicei, Moş Crăciun prelua greul cadourilor de sărbători. Dar, fiind an electoral, n-a avut cum să scape de aglomeraţie şi le-a promis fiecăruia că îi va îndeplini dorinţele. Vom afla duminică dacă moşul se va ţine de cuvânt, dar, până atunci, să vedem ce şi-au dorit câţiva dintre candidaţii noştri.

Andrei Postolache – Din păcate, domnule Nicolae, sunt ateu şi nu-mi pot pune nicio dorinţă legată de persoana dumitale. Am făcut unele analize, iar anumite calcule în Excel mi-au demonstrat clar că sunt cel mai mișto şi cel mai integru dintre ieşeni, drept pentru care nu-mi mai doresc nimic de la viaţă, pentru că, iată, sunt unic şi irepetabil.

Mihaela Popa – Moş Nicolae, sunt mandatată de către Alina Gorghiu să-ţi fac o propunere pe care nu o vei putea refuza. După modelele de succes ale seniorilor Neagu Djuvara şi Leon Dănăilă, te vom pune candidat pe listele noastre pentru Camera Deputaţilor. Evident, sperăm să vii şi matale cu ceva în traistă, cu niscaiva procente pe care să ni le pui în ghete cam pe duminică seara, când se numără voturile.

Petru Movilă – Domnule Nicolae, nu te cunosc, dar am auzit lucruri bune despre dumneata. Am înţeles că eşti un personaj foarte popular, deci numai bun pentru a fi alături de noi, în marea mişcare populară din jurul astrului nostru, Traian Băsescu. El te cunoaşte, mi-a spus că a dormit de multe ori în ghete, aşteptând cadouri de la tine. Aşa că, te-aş ruga să aduci PMP la o concentraţie de 5% la aceste alegeri. Ştiu, de la 40% cu cât era obişnuit, pentru domnul Băsescu această proporţie va fi ca apa chioară, dar deh, nici el nu mai e tânăr să se lupte cu sistemul ticăloşit.

Iuliana Scântei – Distinse Moş Nicolae, tot ceea ce vreau de la tine este să mă scoţi din balamucul ăsta electoral, în care habar n-am ce-i cu mine şi ce trebuie să fac. Fă-mi cadou un fotoliu frumos în centrul Bucureştiului, în Palatul Bucureştiului, dar care să se asorteze neapărat cu cele 476 de pălării pe care le posed. Hai, ştiu că nu o să poţi refuza o doamnă respectabilă şi atât de neajutorată în aceste zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *