Hai că asta-i culmea! Avocatul bețivilor a fost prins băut la volan

Ieșenii care obișnuiesc să consume alcool și apoi să se urce la volan ar trebui să se gândească de-acum de două ori. Asta pentru că unul dintre cei mai renumiți avocați ieșeni specializați pe apărarea șoferilor prinși băuți la volan a căzut chiar el victimă. Vorbim de Irinel Prafu, fost procuror pe perioadă limitată și actual avocat.

Era vestit
Purtătorul de robă era cunoscut în rândul consumatorilor de alcool ca un specialist în reducerea pedepselor pe infracțiunea de conducere a unui autovehicul în stare de ebrietatea. În multe cazuri reușea aproape imposibilul. Stați! Nu vă pripiți să-l judecați și să spuneți că era un avocat bun. Nu. Era un purtător de robă cu influență. Să nu credeți că dacă pe rezultatele venite de la IML scrie alcoolemie peste 0,8 la mie mai reușea să rezolve mare lucru. Nici pe departe. Alcoolemia se diminua suspect peste noapte atunci când apărător era Irinel Prafu.

I s-a înfundat
La începutul acestei săptămâni, Irinel Prafu a fost prins chiar el băut la volan. A fost dus la Spiridon pentru recoltare de probe biologice, însă doftorii de acolo s-au arătat extrem de ocupați. O fi având cunoștințe și pe acolo. Spunem asta pentru că proba de sânge în cazul alcoolemiei trebuie recoltată în cel mult 20 de minute de la momentul în care șoferul a suflat în fiolă. Cu alte cuvinte, doftorii de la Spiridon care l-au recunoscut nu au făcut alteva decât să tragă de timp. Și au reușit. Pentru că polițiștii au fost trimiși la alt spital, tocmai în Tătărași la Neuro pentru recoltarea probelor biologice. Bun tertip. Asta pentru că în tot acest timp, alcoolemia lui Prafu se diminua. Și asta nu e tot. Purtătorul de robă a mai găsit o altă chichiță. Le-a spus polițiștilor că este șomer. Hopa! V-ați întreba de ce. Vă spunem noi. Ca să fie anchetat de purtătorii de chipiu de la rutieră, unde mai are cunoștințe. Dacă s-ar fi prezentat drept avocat, dosarul său ar fi mers direct la Parchet. Instituție unde nu prea mai are influență. Dar să vedem și partea bună a lucrurilor. Lui Irinel Prafu nu prea i-a mers acest artificiu. A dat peste un polițist pus pe treabă și dosarul a ajuns direct la Parchet. Felicitări! Polițistului desigur, nu lui Irinel Prafu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *