Andreea Bălan, în ipostaze şocante!

Andreea Bălan şi-a pus pe pagina ei de pe un site de socializare, doar pentru câteva minute, o poză care a încins imaginaţia fanilor ei.

După despărţirea de Keo şi apariţia la braţul iubitului american, Andreea Bălan a lăsat deoparte inhibiţiile şi a început să se arate în toată splendoarea ei.

Dacă în urmă cu ceva timp, frumoasa blonda apărea pentru prima dată în ipostaze incendiare, pozând cu sânii goi, doar pe o saltea pneumatică, pe urmă, ”a recidivat”, tot cu o imagine cu bustul lăsat la vedere şi acoperit doar de pletele blonde. Totul a culminat în urmă cu două zile, când cântăreaţa a trecut la fotografii de-a dreptul şocante.

Tolanită pe un fotoliu, cu părul într-o parte, Andreea a lăsat să i se vadă jumătate din trup, apoi, şi-a pus picior peste picior pentru ca imaginaţia fanilor să o ia razna. Din păcate, fotografia nu a putut ajunge la toţi admiratorii blondei, caci aceasta a scos-o rapid de pe domeniul virtual, probabil, după câteva reacţii prea îndrăzneţe din partea unor bărbaţi.

 

Sursa: apropotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *