Hogeacul lui Haraga s-a făcut hotel de patru stele

Ioan Haraga

Ioan Haraga

Ccând nici măcar proprietarul nu mai visa că-şi vinde “mausoleul” din Bucium, până la urmă s-a găsit un client cu bani şi fără pretenţii de estetică sau imagine: administraţia ieşeană.

Celebra viloanţă din Bucium a fostului director de la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Iaşi (OJPC), Ioan Haraga, unde a funcţionat luni de-a rândul o firmă care oferea servicii erotice pe Internet, a fost (re)inaugurată recent cu mare tam-tam. La eveniment, au fost prezenţi zeci de masculi care s-au bucurat în trecut de”serviciile” profesioniste ale angajatelor superdotate. Marele absent la eveniment a fost însă vicele CJ Iasi, penelistul Victor Chirilă, şi câţiva amici (ne)buni ai acestuia, care se regăsesc în câteva stenograme ale DIICOT, la capitolul “sex cu minore”. Prietenii ştiu de ce, cu cine şi cu ce!!!

Imobilul de peste 1.725 de metri pătraţi unde zeci de fetiţe s-au jucat cu puţa în faţa camerei de luat vederi a fost transformat în hotel de 4 stele. Invitaţii la evenimentul monden au fost alesi pe sprânceană de către Haraga, fiind binecunoscut faptul că fostul şef al OPC are o “simpatie” aparte pentru ziariştii de moravuri uşoare (aşa ca noi!) din dulcele târg al Ieşilor.

Afacerea soţilor Simona şi Cezar Alexandrescu – video-chat

Fostul cuibuşor de nebunii al sexului pe Internet se poate lăuda acum cu peste 50 de locuri de cazare plus un restaurant cu o capacitate de peste 200 de scaune. Fost membru marcant al PSD dar şi al PRM, Ioan Haraga s-a chinuit trei ani şi jumătate să vândă mausoleul din Bucium, cu un purcoi de bani (1 milion euro!), însă fără folos. La un moment dat, ex-şeful OPC era decis să scadă preţul de vânzare chiar până la jumătate, dar nimeni nu s-a arătat interesat să achiziţioneze cambuza-kitsch, mai ales că locaţia avea o faimă de bordel. Mai precis, în perioada în care imobilul fusese închiriat de patronii firmei Intervision SRL, soţii Simona şi Cezar Alexandrescu, acolo s-au produs zeci de filme deocheate XXX ce au făcut ulterior încojurul lumii, pe Net. Zeci de “paraşute” dornice de câştiguri consistente şi imediate au sărit imediat din textile şi şi-au arătat bucile şi nurii mapamondului, spurcându-i casa lui Haraga.

Clipe fierbinţi, cu pompieri şi fete goale

“Actriţele” erau filmate non-stop, de camere de luat vederi. În noaptea de 28 decembrie 2007, ultimul etaj al vilei a fost distrus într-un incendiu. În timpul intervenţiei, mai multe fete dezbrăcate au fost salvate de pompierii ieşeni care au intervenit cu promptitudine dar şi cu umflături în pantaloni.

Pe proprietar nu l-a interesat acest aspect din moment ce banii i se revarsau în buzunare. Surse credibile care au dorit să-şi păstreze anonimatul ne-au spus că, timp de jumătate de an, fostul şef al OPC a încasat de la firma soţilor Alexandrescu o chirie lunară de cca 10.000 de euro, ulterior contractul reducându-se substanţial la numai 4.000.

Haraga, dat afară din PRM pentru ca a sprijinit “curvăsăreala” din Bucium

Pe fostul şef al OPC nu l-a durut nici măcar în pantof atunci când, în urma unui scandal mediatic cu privire la “curvăsăreala” din cambuza sa, a fost dat afară din PRM, de către marele demagog Vadim Tudor. Ioan Haraga nu a suferit deloc după peremeul devoratorului politic de medicamente şi şi-a văzut liniştit de afaceri, reuşind în scurt timp să lovitura. Mai precis, a închiriat parterul vilei construite vizavi de “Crucea lui Ferentz”, cunoscut şi sub denumirea de Belvedere, către Banca Transilvania. De pe urma acestui contract de închiriere, Haraga s-a ales cu alte câteva mii de euro pe lună. Ulterior, după ce a încercat o nouă apropiere de politică, dând târcoale pesedeului local, bărbatul a rămas cu buzele umflate şi s-a retras dezamăgit, cu căţel şi purcel, la afacerile sale cu gogoşi şi pâine caldă.

Retras în Cipru

După “rateurile” politice s-a retras în Cipru împreuna cu fiul său pe care l-a înscris la o şcoală britanică. Deşi dezamăgit de mediul local, dibaciul Haraga a reuşit, printr-o combinaţie, să scape definitiv de cuibuşorul de nebunii din Bucium. L-a transformat în hotel pe care apoi l-a vândut administraţiei ieşene.

Din punct de vedere politic, Haraga şi-a trăit traiul, şi-a mâncat mălaiul.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *