Telenovelă imobiliară în pădurea Bucium: Koierul, Selecta și, hop, Vidanjan Armăsar

Pe drumul Buciumului, înainte de curba periculoasă care duce la Motel, faci la dreapta și intri pe drumul care duce spre schitul Tărâța-Piatra Sfântă. Nu ajungi însă la locul monastic, căci imediat cum intri în pădure, pe dreapta, observi o reședință îngrădită cu un zid înalt betonat, dotat la colțuri cu camere de luat vederi. Ai zice că e o fortăreață care ascunde cine știe ce secrete la care nu trebuie să aibă nimeni acces.

Personajele
Și cu toate acestea, misterul începe să fie devoalat. Pentru că e o întreagă telenovelă aici, iar „Bârfa de Iași” are niște surse beton care ne-au povestit pe scurt și cu de-amănuntul ce se ascunde în spatele zidului dotat cu camere de luat vederi din pădurea Bucium. E vorba despre un șef de localitate, despre o femeie frumoasă care l-a înnebunit la inimă și la cap pe acest șef de localitate și despre un ditamai senatorul, fost mare ministru, acum băgat în corzi de procurorii DIICOT. Să-i luăm pe rând.

Fluturi în stomac
Șeful nostru de localitate e un karateka cu centuri negre și dani, care a lovit puternic în destinul politic: trei mandate la cârma comunei Tom-ești-Jerry, cea din coasta Iașului. Numele de scenă al edilului-ninja este Tim-Ov-Tze, poreclit și Koierul. Omul a făcut avere serioasă, n-a stat balegă sau mămăligă, deci s-a dezvoltat ca un veritabil antreprenor băștinaș: funcție la stat, bani gârlă la privat. Cu așa fundație financiară, Koierul a simțit niște fluturi în stomac când a văzut o frumusețe de fată care i-a zăpăcit total mințile. Aici intră în arenă madmoazela Nena Selecta, femeie de top-management în buricul târgului Ieșilor și partenera neoficială de trai neneacă și amantlâc a Koierului.

Superbețe de reședință
Pentru această minunăție a naturii feminine, cârmaciul Tom-ești-Jerry-ului a ridicat o superbețe de reședință în pădurea de care vă ziseserăm mai înainte. Pentru Selecta inimii lui a construit Koierul reședința blindată din inima Buciumului, ca să respire demoazela aer curat și să nu fie deranjată de ochi indiscreți.

Iaca poznă
Numai că cică, în interiorul fortăreței cu pricina, harnicul și generosul Tim-Ov-Tze i-a construit o reședință și senatorului Vidanjan Armăsar, și ăsta mare amator de muieri focoase. Date fiind aceste informații care ne-au parvenit, deducem următoarele: Koierul e fan Vidanjan, Koierul e topit după Selecta, le-a făcut case la amândoi, păzite de ziduri înalte de beton și supravegheate video, probabil că le-a separat curțile ca să nu se deranjeze între ei vecinii ăștia prețioși. Întrebarea noastră este: când Vidanjan Armăsar e acasă, când și Selecta e acasă, iar amantul Koierul lipsește din decor, ce se întâmplă în spatele zidurilor inaccesbile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *