Horoscop 67

Berbec

Un prieten încearcă să vă facă un serviciu găsindu-vă o scuză. Din păcate, nu reuşeşte mare lucru şi nu face decât să alimenteze discuţiile neplăcute pe care le-aţi stârnit deja.

 

Taur

Întârzierea de a restitui ceva de aţi împrumutat îi face pe unii dintre apropiaţi să şuşotească pe la colţuri că aţi fi zgârciţi şi neserioşi. Căutaţi să vă achitaţi datoriile!

 

Gemeni

Fără să vă doriţi neapărat lucru acesta, într-un moment de lejeritate, porniţi un zvon care va răni un prieten apropiat. Controlaţi-vă vorbele!

 

Rac

Există situaţii în care până şi laudele pot fi dăunătoare. Dacă vorbiţi prea elogios despre cineva s-ar putea să îi faceţi pe ceilalţi să se întrebe dacă nu cumva aveţi un interes să o faceţi.

 

Leu

Mare atenţie la discuţiile despre şefi! Sunteţi înconjutaţi de oameni care abia aşteaptă să „dea raportul” celor pe care din când în când îi mai atingeţi cu câte o replică tăioasă.

 

Fecioară

Veţi avea nevoie de toată stăpânirea de sine pentru a face faţă confruntării cu câteva lucruri neadevărate care se spun despre voi. Fiţi mai puţin sensibili!

 

Balanţă

Urmează o împrejurare în care nu veţi putea alege calea de mijloc. Va trebui să aveţi o opţiune, să vă alăturaţi adică uneia dintre cele două tabere între care nu mai încape dialogul.

 

Scorpion

Este adevărat că puteţi răspunde bârfelor despre voi lansând tot felul de zvonuri la rândul vostru. Mare atenţie însă ca nu cumva răspunsul să fie mult mai agresiv decât atacul iniţial.

 

Săgetător

Există lucruri pe care nu le puteţi controla, iar cel mai notoriu dintre ele este „gura lumii”. Concentraţi-vă pe ce vi se întâmplă şi nu vă întrebaţi de ce vi se întâmplă.

 

Capricorn

Lejeritatea cu care aţi trecut recent peste unele comentarii răutăcioase îşi va arăta roadele. Zvonurile se vor stinge de la sine, permiţându-vă să vă concentraţi la lucruri importante.

 

Vărsător

Puneţi-vă întrebarea dacă nu cumva sunteţi voi înşivă motivul bârfelor care vă supără atât de mult. Consolaţi-vă că nimic nu poate rămâne secret pentru multă vreme.

 

Peşti

Mare atenţie la reciprocităţi. Aveţi grijă să răspundeţi cu aceeaşi bunăvoinţă gesturilor colegilor şi ale vecinilor. În caz contrar veţi declanşa discuţii care nu vă vor fi deloc pe plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *