Bunelu răzbunelu

Bunelu răzbuneluAh, ce-i mai arde la inimioară! Un fost prefect transformat în conțopist și șef de filială de partid ce încape într-un taxi, niște deputați care au devenit simpli particulari, hahalere portocalii care urlă doar pe feisbuc și, se poate altfel?, luzării care le cântau în strună pe bani buni ca să ridice osanale oamenilor lui Băselu… Toți privesc la chiolhanul uselist și numără zilele până la alegerile viitoare, sperând la o minune scoasă din vuitoane de madam Udrea ot Roman.

Și cum, de la cel mai rectiliun privitor înspre națiune, la ultimul țucălar al doctrinei pediste, speranța e să se certe Ponta cu Crin, minunații noștri sfătuitori de pedeliști din Iași au născocit varianta de Moldova a masterplanului: hai să-l încaiere pe Nichita cu Adomniței. Folosind deci site-uri de acelea pe care le citește lumea prin instituțiile publice ca să vadă pe cine mai bălăcăresc, pedeliștii au lansat zvonul că bugetul județului Iași a fost văduvit de sumele pentru aeroport fiindcă Nichita s-a speriat de o eventuală reușită liberală și a aranjat cu amicul Ponta să taie pista lui Adomniței. Din buget, evident, fiindcă din lungime și din lățime i-a tot tăiat Băsescu în prea-multele-i ministeriate la Transporturi. Și cum scenariul ăsta e de-a dreptul scelerat, au mai lansat și o variantă, în care Adomniței se luptă cu Fenechiu. Hihihi…

Adevărul crud pentru ieșeni este însă că totul e o răzbunare involuntară și de dincolo de… uitarea politică a unui bunel care a plecat pe ușa din dos a vieții publice. Se pare că onor Simirad atâta s-a lăudat că a lăsat un munte de bani la CJ, încât a auzit până și Ponta. care, a răsuflat ușurat și a pasat responsabilitatea spre administrația județeană. Tocmai de aceea, prezidentul Adomniței a și zis că începe lucrările din fonduri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *