Horoscopul curajoşilor

În calendarul ortodox, ziua de 8 noiembrie este rezervată Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, un moment important pentru fiecare nu doar pentru cei ce poartă numele lor. În calendarul popular, Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril sunt percepuţi ca fiinţe divine, întotdeauna prezente în viaţa oamenilor, veghind din ceruri şi, mai ales, de pe pământ, asupra muritorilor. Se spune că arhanghelii ne ard păcatele mărunte şi luptă împotriva diavolilor. Se mai crede că ei îi însoţesc pe oameni pe tot parcursul vieţii, de la naştere şi până la moarte. Horoscopul_curajosilor_1Şi, pentru că este zi de sărbătoare, ne-am uitat mai atent la fiecare zodie, ca să aflăm ce ne aşteaptă în săptămâna care urmează şi cum ne vor păzi arhanghelii de cele rele.

Berbecii vor avea o săptămână înfocată. Ambiţioşi cum îi ştiţi, nu vor precupeţi niciun efort în a-şi pune treburile la punct înainte de Lăsatul Secului, când zic ei că se vor odihni cât să poată lua din nou munca în spinare. Nu renunţă ei aşa de uşor la a-şi face cunoscute şi, mai ales, la a-şi finaliza proiectele.

Taurii vor intra într-o perioadă amoroasă. Se vor reîndrăgosti sau vor cunoaşte iubirea vieţii lor, mai ales că Venus, patroana zodiei lor, a intrat în Capricorn, deci semnele de pământ vor avea treabă şi cu Eros, dar şi cu munca. Semnul Capricornului este patronat de Saturn, marele procuror al zodiacului, care nu ne lasă deloc să stăm pe-o ureche. Ne pune mereu la treabă, ne dă teme, ne scoate la lecţie şi, ceea ce-i mai rău, ne lasă mai mereu corigenţi, fiindcă nici noi nu vrem să ne vedem de treabă.

Gemenii se vor simţi în elementul lor. Mari guralivi, patronaţi de Mercur, îşi vor întâlni arhanghelul – pe Gabriel, îngerul comunicării. Se ştie doar că el i-a adus Sfintei Maria vestea că va avea un copil, iar de atunci este văzut drept mesagerul veştilor bune. Cu alte cuvinte, Gemenii vor avea chef de vorbă, dar asta-i bine, fiindcă vor fi în elementul lor.Horoscopul_curajosilor_2

Racii vor fi din nou supuşi încercărilor. Trebuie să fie atenţi cu cine stau de vorbă, ce spun şi, mai ales, cum spun. Cei care se ştiu cu unele păcate bahice e bine să se cuminţească măcar o perioadă, fiindcă Neptun, planeta iluziilor şi a iubirii, nu dă semne că s-ar simţi prea bine şi pot cădea imediat în păcat.

Leii vor fi în formă, dacă asta îşi doresc, altfel nu-i va scoate nimeni din morocăneală. Şi nici nu-şi propune nimeni, fiindcă se ştie cât sunt de urâcioşi atunci când nu-i laşi să-şi facă siesta săptămânală în propriul lăcaş. Băieţi buni de obicei, uneori sunt de-a dreptul nesuferiţi, mai ales atunci când încearcă să-ţi explice cum numai ei le ştiu pe toate şi cum universul se învârte doar în jurul lor.

Fecioarele deja şi-au suflecat mânecile. Au planuri mari, le tot coc de ceva vreme, iar acum, că Mercur iese din mişcarea retrogradă care le-a ţinut pe loc, le-a dat bătăi de cap şi nu le-a lăsat să se exprime aşa cum ar fi vrut dacă ar fi ştiu ce să spună, vor pleca la cucerit publicul. Nu vă puneţi cu ele!

Balanţele se vor preocupa de viaţa sentimentală, fiindcă planeta lor, Venus, caută liniştea căminului. Săptămâna care va urma vor fi preocupate de locuinţă, vor face planuri de petrecere şi se vor ocupa de carieră.Horoscopul_curajosilor_3

Scorpionii vor traversa una dintre cele mai importante perioade din acest an. Vor face drumuri, vor comunica mult mai mult şi nu este exclus ca persoanele care nu sunt deja angrenate într-o relaţie să-şi găsească un partener.

Săgetătorii nu vor avea o perioadă liniştită. Viaţa de cuplu va fi zdruncinată de tot felul de evenimente, vor avea probleme şi cu banii, iar relaţionarea va fi foarte dificilă. Domeniul profesional devine punctul central al activităţii, în detrimentul sentimentelor.

Capricornii vor avea şansa unui nou început în relaţia de cuplu ori a întemeierii unei astfel de relaţii, dacă sunt singuri. Aveţi grijă că orice greşeală poate fi uşor sancţionată, fiindcă Saturn şi Venus vor sta cu ochii pe voi.Horoscopul_curajosilor_4

Vărsătorii sunt morocănoşi. Lor Saturn, vechiul guvernator al semnului, le-a cam înecat corăbiile. Ba nu ies socotelile financiare, ba partenerul nu le mai face pe plac aşa cum sunt obişnuiţi, ba cariera mai scârţâie pe ici, pe colo. Sunt nevoiţi să facă faţă unor constrângeri, care îi cam împiedică să-şi asculte sufletul. Nu vă descurajaţi! După ploaie iese mereu soarele!

Peştii vor fi aventuroşi, fiindcă îl au de partea lor pe Jupiter. Ei oricum sunt dornici mereu să-şi facă de cap, dar acum parcă sunt mai liberi ca oricând. Le vine în ajutor şi Marte, care totuşi ar putea să le dea şi chef de ceartă, aşa că mai uşor cu scandalul.

După cum aţi văzut, ne aşteaptă o săptămână şi cu bune, şi cu rele. Cum le vom trece vom afla fiecare, după câtă înţelepciune avem în a gestiona situaţii. Nu uitaţi un lucru: nimeni nu primeşte mai mult decât poate duce, nici bine, nici rău.

Plutonia Mărtinaş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *