Iaşul devine polul regional al lătrătoarelor

Mare emoţie prin târgul Iaşului şi găteală printre masculii în călduri, mai ceva decât pentru un concurs de Miss Univers, nu alta. Cel mai tare concurs de frumuseţe pe care l-a văzut naţiunea în ultimii ani va fi organizat la Iaşi!

Şi unde altundeva credeţi că s-a pomenit un loc mai potrivit pentru o asemenea etalare de frumuseţi, decât la Centrul Expoziţional „Moldova”, măgăoaia aia construită pe vremea lui Simirad la capătul CUG-ului şi unde, vreme de vreo trei anişori, n-a călcat nici dracu’.concurs_frumusete_caini Iată că salvarea edificiului care vrea să ia faţa Romexpo şi a altor coşmelii pentru târguri şi expoziţii din ţară vine însă din partea cui nu te-aştepţi. Căci concursul de frumuseţe despre care vă vorbeam nu e pentru doamne şi domnişoare decoltate, aşa cum probabil v-aţi fi aşteptat, ci pentru dulăi şi căţeluşe jucăuşe. Pe cheltuiala lor, adică a organizatorilor, care au pus lăbuţă de la lăbuţă de au strâns banii necesari pentru căldură, lumină, coafat şi pieptănat, aşa cum şade bine unui concurs de miss între hămăitoare.

Iar cum expoziţia de pe 12-13 octombrie se anunță încă de pe acum una de succes, noi propunem o variantă extinsă, la care să participe şi patrupedele fără stăpân de prin Iaşi, că din astea nu ducem lipsă. Măcar aşa, chiarişi pentru o zi, vom vedea toţi maidanezii strânşi la un loc undeva, până se vor deschide duplexurile cu încălzire prin pardoseală de la Tomeşti…

Miss Javra de la Ţară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *