Iepuraşii veseli au invadat Iaşul

Unul dintre cele mai de aşteptate evenimente mondene din Iaşi a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, la clubul Queens din dealul Copoului. e vorba, fireşte, de petrecerea Playboy.

Invitatele speciale ale serii au fost Daniela Crudu, Gina Pistol şi Mădălina Pamfile, cunoscută mai mult ca… „iubita lui Mazăre”. Primele invitate nu cred că mai au nevoie de nici o prezentare, fiind destul de cunoscute în România, în principal pentru apariţiile din cunoscuta revistă pentru bărbaţi. Mai mult, curioşii au avut ocazia, astfel, să cunoască „live” şi să admire în toată splendoarea sa ceea ce vede şi Radu Mazare, primarul socialist al Constanţei, adică pe iubita sa Mădălina, dansând în costum de baie, într-un pahar imens.

Localul a fost arhiplin de bărbaţi, care mişunau când pe la bar, pentru a o vedea pe Cruduţa preparatoarea de cocktailuri, ba pe la scenă, unde era Gina Pistol în rolul de Mc.

Momentul amuzant al serii a fost oferit fără voie de unul dintre iepuraşii sexy care a căzut de pe scenă, stârnind râsetele tuturor.

Spre surprinderea tuturor, Daniela Crudu a venit îmbrăcată! Da, nu este nici o glumă! Aceasta a purtat o rochie din piele neagră, care îi acoperea mai toate formele (mare păcat!). Petrecerea a ţinut până în zori, cei care au rezistat până atunci primind la final câte o revistă, pentru a-şi aminti de seara incendiară.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *