Imparţial cu PARŢIAL

Una dintre cele mai prolifice trupe de hip-hop din Iaşi este Parţial. Înfiinţată în anul 2006, formaţia a suferit modificări de-a lungul timpului, reuşind să se menţină până astăzi. Slym şi Antidot, membrii trupei, au avut nenumărate apariţii la nivel naţional, participând, cu succes, şi la o serie de concursuri. În ceea ce priveşte piaţa muzicii din România, trupa ieşeană consideră că evoluţia tehnologiei a făcut munca artiştilor mult mai uşoară:

“Acum totul e mult mai uşor, în comparaţie cu anii anteriori, când condiţiile erau foarte slabe, iar, ca să ajungi un artist mediatizat, era practic imposibil. Studiourile din ţară erau puţine, preţurile piperate şi multe alte probleme. În 2011, noi credem că oricine vrea şi are talent, poate ajunge undeva. Fiecare îşi poate face un home studio pentru a-şi lucra piesele. Este important că avem artişti români cunoscuţi pe plan internaţional, însă muzica de la radio ar trebui să fie mai variată, nu doar aceleaşi piese comerciale, de sezon care încet-încet vor dispărea”, mărturiseşte trupa Parţial.

Anul 2011 a fost unul decisiv pentru Parţial, întrucât membrii trupei s-au hotărât să scoată un nou album, de colecţie. Primul single a fost lansat recent împreună cu B-Blue, se numeşte „Tell Me” şi este o piesă fresh, care cu siguranţă se va bucura de succes. Garantat!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *