Ieşeanul Adrian Cristea o arde cu trei deodată

Adrian Cristea

Adrian Cristea

Proaspăt despărţit de Bianca Drăguşanu, după ce s-a transferat la Universitea Cluj, „Prinţul“ Adrian Cristea continuă să fie un „machoman” şi să vrăjească fete care mai de care mai frumoase.

Prima care a căzut în plasa ieşeanului nostru a fost Eva Crişan, o actriţă de 34 de ani de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca.

Deşi e mai bătrână cu şapte ani decât Adrian, actriţa, originară din Alba Iulia, pare a-i fi sucit minţile „Prinţului“ fiind, după cum spun persoane apropiate ei „prima femeie din jurul lui Cristea, care nu a mai avut iubiţi fotbalişti. Nu o interesează prea mult faptul că e sportiv, că are bani şi e faimos, ci o atrage mai mult omul“.

Dacă această relaţie va deveni serioasă, Cristea ar putea să aibă probleme cu ultimul iubit al Evei, actorul Anton Tauf, care a făcut box la viaţa lui.

Şi o „fată de la pagina 5 “ îl vrea

Următoarea pe lista lui Adrian Cristea este Claudia Cozma, de 28 de ani, o roşcată care a apărut la “Fata de la Pagina 5″.

După două pictoriale nud, Claudia Cozma a prins curaj să lupte pentru un loc în viaţa lui Adrian Cristea.

“Eu sunt cu mult peste tot ceea ce a avut Cristea până acum. Am armele mele secrete, prin care ştiu să-l fac să se îndrăgostească de mine. Îl pot domina din punct de vedere mental”, s-a lăudat Claudia Cozma.

Aceasta a mai adăugat că nu ar fi dispusă să sară în patul „Prinţului“ de la prima întâlnire, ci… la a doua: „Chiar dacă aş accepta să urc în apartamentul lui la o cafea, nu aş face sex cu el imediat. Mi-ar plăcea să-l determin pe el să mă dorească foarte mult. Doar la a doua întâlnire cred că aş accepta să fac dragoste cu el“.

Îl caută iubita tenismenului Guillermo Garcia Lopez

Vestea că s-a despărţit de Bianca Drăguşanu a ajuns şi la urechile Andrei Damian, considerată una dintre cel mai frumoase femei din Cluj.

Primul pas în relaţia dintre Adrian şi Andra Damian l-a reprezentat „socializarea” pe celebrul site „Facebook”.

Despre Andra Damian se spune că este plecată în Spania de mai bine de un an şi, de aproximativ şase luni, este prietena tenismanului spaniol Guillermo Garcia Lopez, pe care l-a cunoscut la un grătar făcut cu nişte prieteni comuni. Nu s-au servit mititei. S-au, cine ştie!?

Părinţii lui nu mai ştiu ce să facă

Despărţirea de Bianca şi de cluburile de noapte din Bucureşti au fost pe placul părinţilor lui Adrian Cristea.

În momentul în care „Prinţul“ a semnat cu Universitatea Cluj, mama acestuia, Magdalena Cristea, le-a spus unor prieteni că „în sfârşit Adi a scăpat de toate tentaţiile din Bucureşti. Poate se mai linişteşte şi el!“

Însă, fetele au continuat să roiască în jurul lui Adrian Cristea, iar mama acestuia nu mai ştie ce să facă.

„După ce se v-a întoarce din Antalya (n.n. – Cristea este plecat cu Universitatea Cluj într-un stagiu de pregătire în Turcia), poate mă duc la Cluj să vorbesc iar cu el. Nu ştiu când o să-şi bage minţile în cap băiatu’ ăsta!“, s-a confesat mama „Prinţului“ unor prietene apropiate nouă.

[nggallery id=15]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *