Îi duce mintea la coțcării pe junii liberali ieșeni!Etienne și Răzvănel vor cultură pe cartelă!

Când credeam că au rezolvat cu totul problemele urbei, începând de la transportul public, pistele pentru picicliști sau pârtia de schi din Sărărie, consilierii locali liberali lovesc năprasnic, prin noi și noi inițiative de mare angajament.

razvan-timofciuc-scuipati-aiciUltima ideea creață a grupului cu Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat vârfuri de lance este emiterea unor vouchere pe care să le împartă ei ieșenilor amatori de cultură, astfel încât aceștia să nu se mai îmbulzească la concertele cu Albano sau Patricia Kass, ci să aibă locuri rezervate pe rândurile din față, ca membri de vază ai citadelei culturale Iași.

Prima oară, ne-am gândit că inițiativa li se potrivește liberalilor, căci voucherele astea nu vor fi gratuite, ci vor costa 100 de leuți bătuți pe muchie. Uitându-ne mai atent, am zis apoi că asta chiar e marcă înregistrată a peneliștilor ieșeni, care vor mereu să facă afaceri, dar pe banii altora. Prin urmare, ei propun ca primăria să scoată voucherele, să se chinuie apoi să le vândă, iar liberalii să se tragă în poză ca inițiatori, așa cum le stă bine unor adevărați antreprenori. Vi se pare cunoscută rețeta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *