Mihai Trăistariu zice că e pe bune! Vezi aici la ce se referă!

Deși s-au vehiculat diverse lucruri cu privire la orientarea lui sexuală și că ar putea fi… de cealaltă parte, Mihai Trăistariu „s-a dezbrăcat” de secrete și a declarat că a fost chiar logodit în urmă cu ceva timp cu o femeie, însă nu a mers.

Artistul a declarat că a avut, de-a lungul timpului, 11 relații de durată, însă nu s-a concretizat niciuna. Mihai a mai vorbit despre faptul că a fost la un pas de căsătorie, pentru că, la un moment dat, una dintre domnișoarele alături de care își petrecea timpul a devenit logodnica lui. ,,Nu sunt un gagicar! Sunt chiar un tip cuminte! Deşi showbizul e plin de tentaţii şi de propuneri… M-am şi logodit în 2009. Fără folos! Nu prea durează relaţiile mele. Sper să fie ceva temporar, pentru că sunt un tip OK, chiar cuminte… Nu mai caut pe nimeni de-o vreme! Primesc destule «oferte» pe Facebook, dar nu am timp în perioada asta să-mi fac o relaţie stabilă… aşa că, momentan, dau curs «ofertelor» mai atrăgătoare… Până o să-ntâlnesc… MAREA IUBIRE…”, a declarat Trăistariu pentru Cancan.ro.

Deşi aproape toate femeile din viaţa lui l-au înşelat, asta fiind cauza despărţirilor, artistul a reuşit să depășească foarte repede momentele neplăcute: ,,Nu știu cum reuşesc! Mă ajută zodia: săgetător. Sunt optimist şi vesel. Şi a doua zi îmi revin subit! De cele mai multe ori îmi revin în clipa când cad în braţele altei femei. Aproape niciodată nu mai ţin legătura cu fostele. Dacă mă gândesc bine… chiar niciodată. Pentru că fiecare are drumul său… şi nu are sens să mai încurcăm lucrurile”, a mai spus Mihai pentru aceeași publicație.

SURSA:ziarulring.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *