Il mai tii minte pe faimosul Al Bundy? Cum arata la 68 de ani si cu ce se ocupa acum

Ed O’Neill, devenit celebru odata cu interpretarea rolului Al Bundy, din „Familia Bundy”, este de nerecunoscut. Actorul s-a ingrasat si a albit.

Filmat intre anii 1987 – 1997, serialul „Familia Bundy” a uimit intreaga lume prin modul original in care abordeaza problemele neobisnuite ale unei familii obisnuite. Serialul a fost a fost difuzat in Romania in anii 2000.

Timp de 11 ani, Ed O’Neill a intrat in pielea vanzatorului de pantofi Al Bundy. Cand serialul a luat sfarsit, actorul a continuat sa apara in filme, dar de-abia in 2009 reuseste sa se impuna intr-un alt serial care se bucura de succes. In Modern Family, actorul in varsta de 68 ani il interpreteaza pe Jay Pritchett.

 

Un prezent, Ed O’Neill este de nerecunoscut. A albit si s-a ingrasat vizibil.O’Neill a fost casatorit din 1986 cu actrita Catherine Rusoff. Ei au impreuna doua fiice, Claire nascuta in 1996 si Sophia nascuta in 1999.

A fost profesor de studii sociale

O’Neill s-a nascut intr-o familie irlandeza catolica in Youngstown, Ohio. Mama sa, Ruth Ann a fost gospodina si lucratoare sociala. O’Neill a semnat cu echipa de fotbal american Pittsburgh Steelers in 1969, dar a fost exclus de la antrenament.El a fost, inainte de a deveni actor, profesor de studii sociale la Liceul Ursuline.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *