Gigi coach. Patronul din Ghencea face cost suplimentar cand joaca echipa lui! Cum a fost surprins Galca la meciul cu CSU!

Se pare ca Gigi are linie directa cu Galca si din inchisoare. La meciul cu CSU, antrenorul a intarziat pe banca in jur de cinci minute la revenirea de la cabine. Antrenorul a evitat sa spuna de ce s-a intamplat acest lucru.

La meciul cu CS Universitatea Craiova, Constantin Galca a fost autorul unui gest mai putin inatlnit pe stadioane. Astfel, dupa pauza, noul tehnician al echipei din Ghencea a ajuns pe banca dupa aproximativ cinci minute de la reluarea jocului. Insotit de team-managerul Marius Ianuli, fostul mijlocas al echipei nationale s-a asezat pe la locul lui cu o intarziere semnificativa.

La conferinta de presa de dupa meci, unul dintre jurnalistii acreditati la acest meci l-a intrebat pe technician despre acest lucru, insa antrenorul a evitat raspunsul.

Din informatiile obtinute de CANCAN.ro se pare ca intarzierea lui Galca a fost legata de o convorbire telefonica pe care antrenorul ar fi avut-o cu Gigi Becali.

Chiar daca este inchis de mai multe luni la Poarta Alba, latifundiarul din Pipera este in continuare aproape de tot ce se intampla la echipa, fara acordul lui nu se fac transferuri, iar fiecare meci este urmarit din celula sa de la penitenciar. Mai mult, uneori, Gigi nu ezita sa sune chiar in timpul jocurilor si sa dicteze anumite schimbari.

Gigi Becali a fost arestat in dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN

Gigi Becali a fost arestat in dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN

Cu Chelsea nu a fost semnal si s-a mers pe metoda “telefonul fara fir”
Interesant este faptul ca alaturi de Constantin Galca, pe banca a intarziat si Marius Ianuli, omul cu telefonul, asa cum este cunoscut acesta. Team-managerul din Ghencea este omul de legatura, anul trecut, la meciul cu Chelsea, oficialul a fost cel care a facut legatura intre loja si banca tehnica, astfel ca ordinele lui Gigi sa fie indeplinite.

In timpul meciurilor, Marius Ianuli si Valeriu Argaseala sunt oamenii de legatura dintre lui Gigi Becali si banca tehnica

In timpul meciurilor, Marius Ianuli si Valeriu Argaseala sunt oamenii de legatura dintre lui Gigi Becali si banca tehnica
Mihai Stoica este si el la inchisoare fiind condamnat in Dosarul Transferurilor

Mihai Stoica este si el la inchisoare fiind condamnat in Dosarul Transferurilor

Pe traseul Gigi- Argaseala- “Mache”- Mihai Stoica- Reghecampf, pretioasele sfaturi ale sefului au fost pues in practica. La acel meci, Becali a ramas fara semnal la telefon si in disperare a apelat la metoda “telefonul fara fir”, iar camerele de luat vederi au surprins perfect tot traseul cuvintelor patronului stelist

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=n75XtuT5vnE”]

Ilie Stan: “Gigi facea echipa si schimbarile”

 

Gigi nu ezita sa se bage peste antrenor

Gigi nu ezita sa se bage peste antrenor

Un alt antrenor al Stelei, Ilie Stan, a recunoscut ca, de mai multe ori, Becali facea echipa si dicta schimbarile la Steaua. Acum, chiar daca este la inchisoare se pare ca Gigi Becali nu poate fi impiedicat sa se implice chiar si in strategia de joc a echipei.

Galca i-a introdus pe preferatii lui Gigi: Tanase si Chipciu

 

Interesante sunt si schimbarile pe care le-a facut Constantin Galca in repriza secunda. Prima a avut loc in minutul 63, atunci cand pe teren a aparut preferatul lui Becali, Cristi Tanase. Sase minute mai tarziu, pe gazon a intrat si Chipciu, un alt fotbalist pe care latifundiarul din Pipera spera sa obtina o suma consistenta in urma unui transfer.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *