Îl ţine departe! Andra nu i-a spus fiului ei că…

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, dar cu toate astea a rămas neschimbată. “Dacă eşti făcut să fii modest, aşa rămâi. Eu nu îmi impun să fiu aşa. Nu cred că poţi să îţi impui. Sunt foarte sinceră pe scenă. Nu joc un rol, dar atunci când cânt, intru în poveste”, a declarat Andra pentru revista SPY.

Multe vedete uită de unde au pornit atunci când cunosc succesul, însă în cazul Andrei şi a soţului ei, Cătălin Măruţă, lucrurile stau complet diferit. “Noi acasă suntem foarte normali. Nu-i spunem lui David că mami şi tati sunt persoane publice. Nu discutăm despre astfel de lucruri acasă”, a mai declarat ea. Andra şi Cătălin sunt mai mereu plecaţi de acasă şi asta pentru că meseria pe care cei doi o au le ocupă mult timp.


”Ne facem timp pentru noi, nu atât cât am vrea, dar cert este că ne înţelegem şi de zece ani ne iubim la fel şi ne surprindem”,
a mai completat cântăreaţa. Pe lângă repetiţiile şi concertele pe care le are, Andra este şi jurat la emisiunile “Românii au talent” şi “Vocea Copiilor” de la Pro TV.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *