Primele fotografii cu Andreea Marin după ce a făcut publică separarea de Tuncay. A depus divorţul, dar nu se desparte şi de verighetă!

Andreea Marin a şocat pe toată lumea când a anunţat că povestea ei de dragoste cu medicul de origine turcă s-a sfârşit, iar acum urmează divorţul.

Fosta „zână a surprizelor“ a dat vestea că ea şi Tuncay Ozturk vor divorţa, în dimineaţa de joi, deşi nimeni nu se aştepta ca lucrurile să se termine astfel. Mai ales că cei doi s-au străduit o perioadă să devină părinţi. Totuşi, Andreea Marin şi-a luat inima în dinţi şi a spus întregii lumi prin ce trece, iar această perioadă cu siguranţă nu e una simplă pentru femeia de televiziune.

Din nefericire, însă, în aceste poze exclusive pe care le vedeţi se poate observa că este cât se poate de tristă. Lucru absolut firesc când vorbim de o despărţire.

Părea chiar că a plâns, iarăşi o reacţie normală pentru o femeie mai ales care suferă intens din dragoste şi care tocmai a trecut printr-o decepţie. E foarte posibil să fi făcut asta chiar înainte să se dea jos de la volanul maşinii. Asta deoarece a purtat tot timpul ochelari de soare, având o expresie mâhnită pe chip.

Însă, nu a fost singurul detaliu pe care l-am observat la celebra prezentatoare TV.

Andreea Marin încă are verigheta pe deget, chiar dacă a depus actele de divorţ
Andreea Marin încă are verigheta pe deget, chiar dacă a depus actele de divorţ

La o privire mai atentă, pe degetul Andreei Marin se poate observa încă verigheta, de care încă nu se poate despărţi. Mai mult, nici divorţul de medicul turc se pare că nu va fi unul uşor. Actele nu se vor semna la notar, pe cale amiabilă, pentru că ei vor merge în instanţă. Noi am mai aflat că „zâna“ a făcut deja toate demersurile necesare, joi, la ora prânzului. A depus actele de divorţ, pe 27 octombrie, în dosarul cu numărul 164../94/2016. Nu ştim ce a făcut Tuncay de a rănit-o atât de tare, dar în mod cert ea dă toate semnele că vrea să scape cât mai rapid din acestă căsnicie.

Andreea Marin se află deja la al treilea divorţ. Cu primul ei soţ, Cristian Gheorghiţă, a fost căsătorită timp de trei ani. „Zâna“ şi Cristian s-au căsătorit în 1995, când ea avea doar 21 de ani, însă mariajul nu a durat prea mult. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., însă cei doi au divorţat după şapte ani. Nu după mult timp, s-a măritat cu Tuncay, cu care a trăit o poveste de dragoste timp de mai bine de trei ani. De trei ori câte trei ani.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *