Imagini 100% reale cu Bianca! Uau! Ai jura că nici nu a născut! Şi-a revenit formidabil la două săptămâni de la naştere

Bianca Drăguşanu şi-a dorit mult să devină mămică, iar visul i s-a îndeplinit. Iubita lui Victor Slav se simte, cu adevărat, împlinită, după ce a adus pe lume o fetiţă superbă.  CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a fotografiat-o pe Bianca în timp ce ieşea de la salonul de înfrumuseţare.

Nu a trecut mult timp de când a născut-o pe fetiţa ei, Natalia Maria, şi vedeta a reînceput să frecventeze sala de sport, saloanele de înfrumuseţare şi remodelare corporală. Blonda şi-a revenit formidabil la două săptămâni de la naştere, ai putea jura că nici nu a născut.

Cu un corset care îi evidenţiază talia de viespe, Bianca arată senzaţional. Nu este de mirare că multă lume a pus la îndoială faptul că vedeta a fost cu adevărat gravidă, în ciuda faptului că blonda a avut o sarcină grea din cauza problemelor de sănătate.

Bianca Drăguşanu arată foarte bine la doar două săptămâni de când a adus pe lume primul ei copil.
Bianca Drăguşanu arată foarte bine la doar două săptămâni de când a adus pe lume primul ei copil.

Victor este şi el foarte fericit, nu i-a fost teamă să asiste la naşterea micuţei şi spune că este pregătit pentru a avea grijă de ea şi a o proteja cât mai mult.

Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit. Am stat în sală şi aş repeta oricând acest lucru. În 10 minute a fost scoasă Sofia, apoi a mai durat încă o jumătate de oră până s-a terminat totul.  Cred că o să avem nopţi albe, dar o să facem cu plăcere acest lucru. Îmi doresc şi un băiat, dar vedem. Sigur mie îmi este mult mai uşor să o iau în braţe, ei îi este frică.”, a declarat Victor Slav.

Bianca şi Victor au devenit un cuplu în 2012, când au dansat împreună la emisiunea „Dansez pentru tine”. În octombrie 2013, s-au căsătorit cu mare tam-tam, având parte de una dintre cele mai mediatizate relaţii din ultimii ani. În martie 2014, cei doi au divorţat la notar, însă, după câteva luni de pauză, au reluat relaţia. Anul trecut, în noiembrie, Bianca a făcut un set de analize amănunţite în vederea unei sarcini, după care, în ianuarie, a plecat împreună cu Victor într-o călătorie mai lungă în America. În acest voiaj a rămas Bianca însărcinată.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *